Niby sporo dzisiaj sobie pospałem, a wstałem jakiś taki niedoye**ny
Cardio zrobiłem, ale zabrać się na ten trening.. porażka, no ale w końcu jak już tam wszedłem to ohoh
Jutro z rana jadę na ten wymaz, więc jestem dobrej myśli, że negatyw będzie, bo tu mi otwierają siłownie, a jeszcze jakąś kwarantanne mi dowalą
Cardio:
45 min na rowerku stacjonarnym, na czczo
Trening:
LEGS
1. Coppenhagen adduction 4s
2. Przysiady ze sztangą 4s - ostatnia backoff na max
3. Cyclist squat 4s
4. Wyprosty + wykroki do upadku 4s
5. Uginanie z hantlem między nogami 4s
6. RDL ze sztangą + gumą oporową 4s
7. Uginanie z gumą oporową zahaczoną o stopy 4s
8. Przysiady bez obciążenia max reps
9. Żurawie 3s max
Trening taki, że nie mam pytań nic dodać, nic ująć. Aż pod koniec już zbierało na rzyganie, a wychodząc nogi się trzepały, że każdy krok to była walka o równowagę Mam już ochotę na te suwnice i inne maszyny, by coś więcej pomachać
Suplementacja:
ALA -dawkowanie 300mg do każdego posiłku z ww w ciągu dnia prócz około treningowych
cynamon po treningu 2-3g
2g vit c 1g do śniadania,1g do ostatniego posiłku
chrom 200mcg do każdego posiłku z ww w ciągu dnia i 400mcg do posiłku po treningu
vit d3 12000iu dziennie
b12 1000mcg dziennie
kwas foliowy 500mg dzeinnie
żelazo 20-25mg dziennie
magnez 3x200mg do posiłków
b-complex 1tab wieczorem
omega 3 - 6 kaps dziennie,3 rano,3 wieczór
NAC - 4x600mg dzinnie
ostropest 2x1000mg dziennie
cynk 30mg dziennie wieczorem
kompleks witaminowy
ENZYMY trawienne - do największy posiłków
Liv52 DS. -4 tab.dziennie
cholesterol pro NOW-a 1000mg rano na czczo
udca 1000mg ed
acard 75mg dziennie
ABANA 2x1tabs
Horse extract 2x600mg
Podczas treningu: eaa, kreatyna, glutamina, tauryna
Micha:
Przedtreningowy: 100g płatki jęczmienne, 100g jabłka, 50g banana, 72g wpi
Potreningowy: 100g płatki jęczmienne + 50g kasza manna + 84g WPI + 150g jabłka + 75g truskawek
300g ziemniaków + 300g piersi + warzywa
75g kasza gryczana + 300g piersi + 10g orzechy nerkowca + warzywa
omlet z 1 całego jajka, 230g białek jaj, 100g twarogu, 12g WPI, 75g mąki
400g serka wiejskiego, 24g WPI, 40g masła orzechowego
Przygotowania na sezon 2019, zapraszam:
https://www.sfd.pl/Dawid_Cnota__ROAD_TO_2019!-t1181749.html