SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

less hate=more health vol.2, czyli : WSZYSTKO W GŁOWIE! - nowe foto str. 234

temat działu:

ActivLab

słowa kluczowe: , , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 245479

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 412 Napisanych postów 11788 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 125319
co jest dla Ciebie dziwne?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 3591 Wiek 111 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 54809
Schab w całości w piekarniku przyrządzasz, czy na patelni w formie gulaszu/kotletów? Bo 4kg prawie kupiłem i w sumie jakiś ciekawy pomysł by się przydał.

ಠ_ಠ

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 85 Wiek 31 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 4670
To i ja potwierdzę opinię Antka.
Komunistyczne(K**) to forum dla gimbusów i wielkich "znafców" totalny ciemnogród i szkoda tam wchodzić,bo marnujemy czas.Lepiej wbić na SFD i animala.
PS: Ulżyło mi,koniec smapu

czacza

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 412 Napisanych postów 11788 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 125319
barszczyna - ja uwielbiam gotowany schab. Ale jak zrobisz w piekarniku to też jest rewelacja, tylko nie dodawaj już dodatkowo tłuszczu z papryką i ziołami napewno Ci mocno posmakuje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 3591 Wiek 111 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 54809
Jak w piekarniku, to w rękawie piekę bez żadnego tłuszczu dodatkowego. A gotować nigdy nie próbowałem. Do gara wrzucać do wrzątku i na ile czasu +/-? Co ciekawego dodajesz w takim wypadku? Wiem, że mógłbym w google poszukać przepisów, ale wole jednak z pierwszej ręki mieć, sprawdzone.

ಠ_ಠ

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 412 Napisanych postów 11788 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 125319
schab skraplam najpierw świeżą cytryną, wtedy jest dla mnie bardziej aromatyczny. Wrzucam do zimnej wody i czekam aż się zagotuję, kiedy gotuje się już +/- 10min to dopiero dorzucam przypraw i ziół i warzyw: cebula, papryka, koper - głównie te. Dlatego, że te warzywa nadadzą bardzo dobry smak, nie wolno ich też rozgotować, po prostu kiedy mięso jest lekko miękkie to dorzucam i gotują się z mięsem już do pełnej jego miękkości mi to bardzo smakuje. Oczywiście warzywa też zjadam nie służą tylko do walorów smakowych
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 3591 Wiek 111 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 54809
Dzięki, wypróbuję sam. Ja zawsze mięso do wrzątku wrzucam od razu, żeby się powierzchnia ścięła. Bardziej soczyste się wtedy wydaje. A warzywka wiadomo, szkoda wywalić a poza tym w smaku też super są przeważnie.

ಠ_ಠ

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 269 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 57354
Widzę Antek, że od jakiegoś czasu Hopki na stałe zagościły w Twoim jadłospisie

Fajnie jakbyś nagrał te arnoldki, bo ja też wykonując to ćwiczenie robiłem tylko z obrotem nadgarstka do nachwytu w ostatniej fazie i opuszczając hantla obracałem z powrotem do podchwytu. A tak byłaby możliwość podpatrzeć jak Ty to robisz, pzdr.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 55 Napisanych postów 5059 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 134689
Antku jedyne o czym teraz marzę to micha hopków z tłustym mlekiem i do tego M&Msy
Jak Ci się znudzą Hopki polecam też Magusie z Biedzi, tylko nie te orzechowe. Smakują jak Cookie Crisp- miazga.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 412 Napisanych postów 11788 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 125319
magusie też jadłem haha
ale słuchajcie jak będę już jadł tyle co 9 letnia dziewczynka to niestety i z tego bd musiał rezygnować... i w ogóle z węgli, jedynie same warzywa, chude białko (ryba, kura) i trochę tłuszczu, pewnie koło 80-90g. Jest to niezbędne by ściąć wodę. Ale to mam jeszcze trochę czasu. Poki co 2900kcal więc się cieszę
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Novascon - Normaflex

Następny temat

Downhill i Freeride - regeneruj się szybciej!!

WHEY premium