...
Napisał(a)
kupuj smakowe jak takie lubisz, tych przypraw albo aromatów to śladowe ilości są
...
Napisał(a)
co sadzicie o bułkach grahamkach z biedronki ? 1-3x w tyg. do sniadani wrzucić można czy raczej lipny skład? dodam ze nie musze ich jesc bo mnie nie ciagnie zbytnio ale fajnie byłoby czasem do jajecznicy :D
...
Napisał(a)
dokładnie,ważne abyś mieścił się w swoich widełkach z rozkładem b/w/t/
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
trzeba patrzeć co się bierze bo większość tych niby razowych produktów sa to produkty zaciemniane karmelem.
...
Napisał(a)
dlatego wlasnie pytam o te z biedronki bo w 3-4 biedronkach ktorych bylem sa tylko jedne grahamki :D wiec zapewne w kazdej biedrze bedą i pytam o opinie innych uzytykownikow ? moze ktos mial okazje sie zetknac z skladem?
...
Napisał(a)
Jak jest brązowa to lipa, jak brunatna to ok. I mysi być ciężka, jak jest lekka to znaczy że to głownie białe pieczywo karmelizowane.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
jak dobrze kojarzę te grahamki z biedronki to pieczywo białe z karmelizowane, ale przecież możesz poprosić panie pracujące żeby pokazały Ci jakieś etykiety z grahamek i wszystko powinno być zrozumiałe
...
Napisał(a)
W jaki dokładnie sposób robicie pieczone ziemniaki w piekarniku? Chodzi mi przede wszystkim o temperaturę i czas oraz czy zawijacie w folię aluminiową, czy nie?
Hard work & dedication
...
Napisał(a)
kroje w plastry, psikam pamem i sypie przyprawy/zioła daje do piekarnika 160-180 stopni (zależy od piekarnika) na tak długo aż uznam że są dobrze wypieczone, co 10-15 min psikam je pamem jak sa w piekarniku
Poprzedni temat
Wysokobiałkowe leczo
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- ...
- 301
Następny temat
Naleśniki z cycem kuraka
Polecane artykuły