Szacuny
6
Napisanych postów
2595
Wiek
32 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
24290
Witam, staram się ułożyć w miarę spójną dietę, w miarę moich możliwości.Mam wobec tego takie pytanko, czy szynkę z indyka mogę potraktować jako dobre źródło białka i węglowodanów ? jakie jeszcze szynki warto kupować, albo jakie unikać ?
oczywiście, w mojej diecie nie występuje sama szynka xD to jedna z składowych
Szacuny
3
Napisanych postów
410
Wiek
30 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
12168
Na czym smażyć jajecznicę?
Smażę od bardzo dawna na oliwie lub maśle ale wyczytałem że to błąd, więc na czym na smalcu?
Czy lepiej gotować na twardo/miękko ?
Jaja jem codziennie więc to ważne.
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
738
Witam od paru dni do ostatniego posiłku dodaje oliwe z oliwek. Pije ją z kieliszka razem z cytryną i gdyby nie cytryna to bym odrazu z wymiotował. Czy znacie jakieś lepsze sposoby na jej spożywanie, bo jeszcze kilka dni i poprostu nie dam rady.
pozdrawiam
Szacuny
23
Napisanych postów
5416
Wiek
32 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
52179
Ja smażę na oliwie z oliwek. Tzn. wylewam łyżkę oliwy, rozprowadzam pędzlem, bądź chusteczką higieniczną, i w sumie wychodzi mniej niż łyżka. Tyle, by nie przywarły jajka po prostu.
Szacuny
23
Napisanych postów
5416
Wiek
32 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
52179
Domer - zrobiłem mały eksperyment z tymi burakami z Dawtona. Otóż, resztkę przecedziłem przez sitko, i opłukałem wodą. Nie były już tak słodkie, jak od razu ze słoika. :)
s.m.p.a. - wkleję potem skład tego chleba wraz z tabelą.