SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

POJEDYNCZE PYTANIA volume 9!

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 246544

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
KoKs03 zapene jakaś stara bądź bardziej coś ją zaartakowało jeśli nie Polska nie kupowałbym oderwij te liscie

możesz kuba

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 2595 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 24290
Witam, staram się ułożyć w miarę spójną dietę, w miarę moich możliwości.Mam wobec tego takie pytanko, czy szynkę z indyka mogę potraktować jako dobre źródło białka i węglowodanów ? jakie jeszcze szynki warto kupować, albo jakie unikać ?

oczywiście, w mojej diecie nie występuje sama szynka xD to jedna z składowych
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 410 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 12168
Na czym smażyć jajecznicę?
Smażę od bardzo dawna na oliwie lub maśle ale wyczytałem że to błąd, więc na czym na smalcu?
Czy lepiej gotować na twardo/miękko ?
Jaja jem codziennie więc to ważne.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 738
Witam od paru dni do ostatniego posiłku dodaje oliwe z oliwek. Pije ją z kieliszka razem z cytryną i gdyby nie cytryna to bym odrazu z wymiotował. Czy znacie jakieś lepsze sposoby na jej spożywanie, bo jeszcze kilka dni i poprostu nie dam rady.
pozdrawiam

Zmieniony przez - Ziew w dniu 2012-01-20 03:42:59
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
tak dodawanie ją do potaw

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 410 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 12168
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 5416 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 52179
Ja smażę na oliwie z oliwek. Tzn. wylewam łyżkę oliwy, rozprowadzam pędzlem, bądź chusteczką higieniczną, i w sumie wychodzi mniej niż łyżka. Tyle, by nie przywarły jajka po prostu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
ja ostatnio robie na smalcu ze skwarkami Krakowski Kredens zabija

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 5416 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 52179
Domer - zrobiłem mały eksperyment z tymi burakami z Dawtona. Otóż, resztkę przecedziłem przez sitko, i opłukałem wodą. Nie były już tak słodkie, jak od razu ze słoika. :)

s.m.p.a. - wkleję potem skład tego chleba wraz z tabelą.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 410 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 12168
Więc jeśli smażę coś koło minuty (chodzi tylko o jajecznice) to mogę używać masła, bądź oliwy?

Zmieniony przez - bula0160 w dniu 2012-01-20 12:51:01
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Dieta do oceny POMOCY

Następny temat

problem..

WHEY premium