Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Mi....sie zawsze chce%-)...BLOG TRENINGOWY.

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 44046

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 14945 Wiek 41 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 56805
a dzisiaj co jesz dobrego? naleśniki czy jakieś inne smakołyki

moje serce i umysł będą pchać mnie do walki,gdy ręce i nogi będą zbyt słabe...

http://www.sfd.pl/temat621220

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3693 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 47308
truskawy...bo glownie ladowanie robie na owocach i moze byc troche ww z pelnoziarnistych wiec moze sobie omleta z owsem i wisniami zapodam ale takiego w piekarniku robionego bo wychodzi prawie jak placuszek drozdzowy

I'm
So why
Try harder

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
obliques Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 188925
o zesz... ale skoki
jak z marzeń "rozowej hantelki"
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 293 Napisanych postów 7798 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 225727
Ja robisz wyjątek to i ja dołączę swoje pytania
Ale wymiary to chyba już ostatni cykl odchudzania ? czy planujesz nadal się redukować?
ile masz wzrostu ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 14945 Wiek 41 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 56805
czy planujesz nadal się redukować?

Ann
Milena to nie przestanie się redukować,bo ona jest hardcorem

moje serce i umysł będą pchać mnie do walki,gdy ręce i nogi będą zbyt słabe...

http://www.sfd.pl/temat621220

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3693 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 47308
Annno wlasnie niewiele....bo "az" 160cm wiec to tez trzeba brac pod uwage i wtedy te pomiary zaczynaja wygladac mniej "chudo" ...a po tym cyklu najprawdopodobniej bedzie jeszcze jeden...nie to zebym anoreksje miala i uwazala ze gruba jestem...po prostu chcialabym zejsc z BF tak troszke nizej jeszcze i kto wie moze jakis przeblysk kraty na brzuchu ujrzec

Kasiano co ja poradze ze jestem gatunkiem, ktory jest ciagle glodny a w dodatku bilans zerowy to pewnie cos kolo 1600kcal mam, wiec jak juz tak czy siak mam byc glodna to na redukcji sie przynajmniej wytne

I'm
So why
Try harder

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Lady M Zasłużona dla SFD
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 19441 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 94708
Milena, spadki masz ładne
i jak na moje oko, przy 160cm to te wymiary masz chude

"No matter your goal, achieving it always starts with belief
- do not underestimate the strength within."

http://www.sfd.pl/Lady_M/_The_only_limit,_is_the_one_you_set_yourself_-t958189.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Marta wymiary to moze i sa chude tylko dlaczego ja jeszcze wystarczajaco chuda nie jestem ...a w ogole to jestem zdania, ze jak ktos w dziecinstwie sie zajmowal czym innym zamiast rosnac, to potem trzeba byc chudym...zeby jak taka toczaca sie kulka nie wygladac

I'm
So why
Try harder

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Milena Ty chudyno
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
przepraszamy chwilowo nieczynne*

*nie mam sily watlymi raczkami na klawiaturze pisac

I'm
So why
Try harder

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Proszę o pomoc w planie treningowym.

Następny temat

Damy Rade .

Spalanie
Polecane artykuły