Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Mi....sie zawsze chce%-)...BLOG TRENINGOWY.

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 44014

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3693 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 47308
noooooooo moj ortopeda jest seksowny....ale jednak wolalabym takich randek spowodowanych tym ze kolano prawe mam dwa razy wieksze niz lewe unikac

I'm
So why
Try harder

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 24786 Wiek 44 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 89719
wez nic nie mow, ja ide do swojego pod koniec sierpnia i juz nie moge sie doczekac

w zwiazku z tym, ze on zawsze sugeruje, ze przyszlam go zobaczyc to postanowilam dobic lewe kolano, zeby jego trzaskanie nie pozostawilo zadnych watpliwosci

The woman is wild, a she-cat tamed by the purr of a Jaguar

Oficjalnie certyfikowana przez Vitalie jako 'odrazajaca anorektyczka'

HCFC: But skim milk is low in saturated fat
Charles Poliquin: So is Napalm

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3693 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 47308
widocznie Magda ten Twoj musi byc powalajacy...ja sobie sama krzywdy nie robie specjalnie jesli mam wybor kolano a randka z ortopeda wybieram: KOLANO...echhh musialby sie bardziej postarac zebym sie samookaleczyla

I'm
So why
Try harder

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 24786 Wiek 44 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 89719
nie spojrzalam na innego faceta od 1.5 roku

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Magda ale to cos z serii "niebezpiecznych zwiazkow"....bo prowadzi wrecz do kalectwa

I'm
So why
Try harder

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
E tam, pomysl, ze wymiana kolana to operacja + duzo wizyt

zartuje

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Milena 30kg na skosie wyciskasz? RESPEKT

Eeee no, mówicie, że ostopedzi tacy fajni? Może ja też zacznę jęczeć lekarce i zamiast do fizjo wyśle mnie do jakiegoś ortopedy
Wszak latające kości miednicy to już całkiem poważny problem ze strony układu kostnego

Zmieniony przez - Martucca w dniu 2010-07-24 12:19:29
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
nooo niektorzy calkiem calkiem...a jakbys mu tak miednica zagruchotala to bylby pewnie pod wrazeniem

I'm
So why
Try harder

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Obawiam się, że miednicę to musiałby dłuuugo macać, żeby dokładnie wybadać, które spojenia się poluzowały ...

Po krótkich przemyśleniach stwierdzam, że ortopedzi muszą być niezwykle męscy... Tyle siły muszą mieć, żeby te wszystkie połamane kości nastawiać
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ja tam wiem, ze sie powtarzam w temacie, ale moja przyjaciolka, corka rehabilitantki=> wielu znajomych ortopedow juz wieku nastu lat stwierdzila, ze chirurg ortopeda to ideal mezczyzny, bo => ortopeda= ma krzepe, chirurg= intelekt

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Proszę o pomoc w planie treningowym.

Następny temat

Damy Rade .

Spalanie
Polecane artykuły