MISKA:
1. 80 g owsiane, 100 g dynia, 20 g kazeina UNS, 20 g orzechy włoskie, 60 g borówki, 80 g białka jaj, 2 g gorzka czekolada, proszek do pieczenia, 2 łyżeczki kawy + mleko do kawy
TRENING
2. 80 g makaron razowy, 110 g polędwiczki z piersi kurcząt, 150 g kapusta kiszona, cukinia, 10 g ketchup
3. J.W
4. FIT GYROS - 110 g polędwiczki z piersi kurcząt, 80 g makaron razowy, warzywa : kapusta pekińska, pomidor, cebula, ogórek konserwowy, papryka konserwowa; sos z jogurtu greckiego typu light i ketchupu
5. 20 g kazeina UNS, łyżeczka kawy, 20 g orzechy włoskie
TRENING:
1. Unoszenie ramion ze sztangielkami na boki siedząc 6 serii x10/11/12/13/14/15 (4 kg)
2. Podciąganie sztangi wzdłuż tułowia do klatki stojąc 3x12 (17 kg)
3. Rozpiętki ze sztangielkami siedząc w pionie na ławce 3x12 (8 kg)
4. Wyciskanie sztangi z przodu stojąc – na szerokość barków 4x10 (sama sztanga)
5. Wyciskanie ketla jednorącz (kąt 45 stopni) do pełnego wyprostu 4x12 (6 kg)
6. Unoszenie ramion ze sztangielkami do przodu szeroko podchwytem 3x12 (4kg)
7. Odwrotny butterfly 3x12 (20 kg)
8. Podciąganie ketla wzdłuż tułowia (tylni akton) 4x12 (4 kg)
9. Prostowanie za pomocą grzybków 3x12 (7,5/5/5 kg)
10. Prostowanie ramion podchwytem przy użyciu wyciągu górnego 3x12 (7,5/5/5 kg)
11.Francuskie wyciskanie sztangi za głowę leżąc (łokcie odchylone za głowę) 3x12
CARDIO : 30 minut w tym 10 minut interwał
Amber Twoje ostatnie foto uda mnie zainspirowało :D
JUTRO PLEEEEEEEEEEEECY :)
MÓJ DZIENNIK TRENINGOWY: http://www.sfd.pl/Doris.K__Fit_forma_mi_się_marzy.-t1045313.html