heh, jeszcze tak dodam, bo nie znam polskich suplementow i teraz sie zorientowalem, ze ten Cell Pump co brales wczesniej to ma arginine w skladzie, czyli daje tam jakos pompe, no a mono to mono, dla mnie to jak maka, nic tam po nim nie czuje... :)
No ale wiesz jakby nie patrzeć to 50% żywności trzeba wykreślić a w tym i chleba. A bo mąka nie ta a bo dodatki w chlebie...a gdzie teraz dodatków nie ma ? Ja tylko tak chciałem zapytać aby mieć jasność . Nie masz np. kumpli co wcinają chleb lub piją jogurty ( które również są wykreślane ). Ja nie sugeruje się innymi ale mogę szczerze napisać , że [...]
No ale wiesz jakby nie patrzeć to 50% żywności trzeba wykreślić a w tym i chleba. A bo mąka nie ta a bo dodatki w chlebie...a gdzie teraz dodatków nie ma ? Ja tylko tak chciałem zapytać aby mieć jasność . Nie masz np. kumpli co wcinają chleb lub piją jogurty ( które również są wykreślane ). Ja nie sugeruje się innymi ale mogę szczerze napisać , że [...]
Zawsze mozesz pokombinowac nad konsystencją z suchymi lub mokrymi skladnikami, czyli zagescic platkami owsianymi lub mąką lub zrobić rzadsze mlekiem...:-) kombinuj
Skład reprezentacji Polski na ME w Wyciskaniu Leżąc I gr. weteranów Fuja Ireneusz 1970 kat.wag. 82,5 kg – wynik nominacji 195 kg Tułodziecki Janusz 1967 kat.wag. 82,5kg – wynik nominacji 195 kg Rudziński Adam 1970 kat.wag. 90 kg – wynik nominacji 160 kg Bożyczko Krzysztof 1965 kat.wag.110 kg – wynik [...]
Skład reprezentacji Polski na ME Weteranów w Wyciskaniu Leżąc Hagondang/Francja- 21-23.10.2010r. I gr. weteranek Szczepanik Dorota kat.wag.82,5 kg – wynik nominacji 148 kg I gr. weteranów Fuja Ireneusz 1970 kat.wag. 82,5 kg – wynik nominacji 195 kg Rudziński Adam 1970 kat.wag. 90 [...]
European Masters Bench Press Championships 2010 Thu 21 to Sat 23 Oct 2010, Hagondange, France Preliminary nomination to 17th August 2010 WOMEN Ma1 cat name born bench team 48kg 52kg 56kg 60kg 67.5kg 1 Foryś Urszula 1965 95,0 POL 75kg 82.5kg 1 Szczepanik [...]
European Masters Bench Press Championships 2010 Thu 21 to Sat 23 Oct 2010, Hagondange, France Preliminary nomination to 19th August 2010 WOMEN Ma1 cat name born bench team 48kg 52kg 56kg 60kg 67.5kg 1 Foryś Urszula 1965 95,0 POL 75kg 82.5kg 1 Szczepanik Dorota 1969 148,0 [...]
Zostana zerwane wlokna,ale i tak taka maka jest dobra. Jak lubisz eksperymentowac to odwiedz dzial "kuchnia" pod odzywianiem.W odzywianiu jest tez temat "Co wlasnie wcinasz"
Musisz pamiętać o tym, że jeżeli nie dostarczysz odpowiednej ilości kalorii, czyli w Twoim przypadku powyżej zapotrzebowania kalorycznego organizmu, to żaden supelment nie pomoże. Z tego też względu sugeruję skupić się właśnie nad dostarczeniem tych kalorii. Jedzenie byle czego nieszczególnie będzie dobrym rozwiązaniem. Sugeruję bardziej przyłożyć [...]
mogłeś już wybrać jakiś inny rodzaj mąki - ryżową, owsianą, kukurydzianą, nie jestem pewien ale wydaje mi się że taka mąka nie była by dobrze strawiona i po prostu wydalona Zmieniony przez - Mateusz4949 w dniu 2017-08-19 19:24:01 dokladnie:)
[...] młodych nie znajacych tematu, którzy próbują "wykazać sie" pisząc ******ły. Nie mam takiej wiedzy jak przykładowo Bling i mam w d.u.p.i.e to,że ktoś może mnie nazwać wkrętem, bo nigdy nim nie byłem. Tak więc Herman i inni młodociani (kk) bez cienkich popisów. Wystarczjaąco negatywnym przykładem był dzisiaj dupek agent. Donio faka maka
SNI jest dobre smakowo ale co jest w środku... kto wie. Sporo jest plotek i nieścisłości dotyczących firmy SNI, szczególnie gdzie to produkuja. Foto story o SNI było 2 razy. Najpierw zrobione przez Cyberpakera, potem przez jego kumpla Maka, który napisał, ze SNI to najgorszy szjas pod słońcem. W Warszawie SNI się dobrze sprzedaje u nas w sklepie, [...]
http://www.sfd.pl/sklep/Peak_Whey_Protein-opis25729.html Ale odradzam wanilię bo smakuje jak mąka z cukrem. Reszta to pychota ze świetnym aminogramem ;)
Jedz piersi bez skóry, duszone, wtedy dajesz samą wodę, mają ok. 4g T, po drugie na Twoim miejscu wywaliłbym serki wiejskie, ja z 5 posiłków 4 mam mięsne (wołowina, drób i ryby) i jeden jajeczny (placki z mąką ryżową) i tłuszcz muszę uzupełniać bo z mam za mało; chude mięso + odpowiedni sposób obróbki i spokojnie się wyrobisz
Ja próbowałem już praktycznie chyba wszystkich smaków. Jednak przeważnie bazuje na dwóch podstawowych to jest czekolada i Wanilia. dla mnie ciasteczko jest jeszcze dobra opcja smakowo:-) zwlaszcza do omletow z mąką pełnoziarnista dodaje