Muszę zrobić, ile mąka żytnia 2000 kosztuje bo jakoś w sklepie nie widziałem najwyżej się kończyły na typ 650 może ciut więcej? Szpinaku użyłeś mrożonego? Małych placuszków nie lubię pewnie zrobię duży jak owsiany.
Ogolnie to warzyłem 83kilo (ale chyba samego tłuszczu bo mi brzuch odstawał :D ) zbiłem w okolo 3 miesiące, a jem ogólnie zdrowe żarełko Typu Rybki(Losoś,Tuńczyk) , Pierś z kury chuda wołowinka, Ryż brązowy(chodz teraz troche wiecej tłuszczy) Produkty mało przetworzone. Rano 6:30 omlet z 3 jaj 2 zółtka na bazie płatków owsianych z mąka Graham typ [...]
Hahaha ;P 6 weidera przeszkodziła mu w spotkaniu z dziewczyną Oo :P Prze kozak tylko... bioły jak mąka :D Zmieniony przez - AdamWampir w dniu 2011-08-07 20:02:05
[...] reakcje organizmu i ciała. Wołowinka będzie min. 2 razy w tygodniu, morszczuk pieczony co 2 dzień oczywiście pierś z kurczaka i masa warzyw. Co do węgli strasznie lubię makaron (mąka durum) i ryż basmati. Przed treningiem będzie ryż brązowy lub kasza gryczana, a po treningu coś o wyższym IG czyli np. biały. Nie układałem sobie jeszcze [...]
Wasal i Mutra maja słabe watroby, ale bez paniki sili +hepa i clo na koniec przeciez na 100 mety wystarczy a meta to very best sa, naprawde warto Donio faka maka
[...] funkcjonowania organizmu. Jeśli spożywamy zbyt duże ilości produktów kwasotwórczych, do których należą m.in. białka zwierzęce, węglowodany (np. cukier, mąka, jasny ryż, makaron), tłuszcz, kawa, czarna herbata, alkohol i nikotyna, w organizmie może powstać nadmiar kwaśnych pozostałości przemiany materii. Poziom kwasów we krwi może ulec [...]
vextrago to wymysl pvl , jak to zbadali szwedzi to w sklad vextrago wchodzil cukier i mąka. vitargo to ue (szwecja) problem w tym ze jesli np w whey producent musi podac % zawartosc białka w białku to w przypadku gainerow nie trzeba podawaac stopnia scukrzenia maltodeksrtyny czy jej ekwiwalentu dekstrozy, nie trzba podwac ilosci i jakosci błonnika [...]
Veronko: a kiedy mnie nie bylo? Ja tylko nieobecny przez weekendy, nie mam dostepu do Netu. Irex: to zalezy jak to wkomponujesz w diete. Jak dla mnie ryz czy kasza sa lepszymi zrodlami WW niz maka chociazby z uwagi na zawartosc blonnika. Moja rada: odpusc sobie.
a no wlasnie zwykle ejstes caly czas a jak Cie nie ma dwa dni to sie to daje zauwazyc.... a co do pytania o oliwa vs. maka to ja nie potrafie odpowiedziec - mysle ze najlepiej odpowiedzial na to juz Kain - wczesniej.... ------------------------------ "When you exercise, your goal isn't to burn fat, it's to become a fat burning machine" [...]
Sugeruję więc podbić jednak źródła tłuszczów w diecie. Nie powinno to stanowić problemu, ponieważ przy małej objętości dostarczysz w ten sposób sporą ilość kalorii (tłuszcze 1 gram = 9 kalorii, a 1 gram weglowdanów 4 kalorie). Wystarczy porównać jak bardzo najesz się taka samą ilością kalorii z 500 gramów ziemniaków w porównaniu z taką samą [...]
I jeszcze foto z deseru - gofry proteinowe (jaja, jogurt grecki, mąka koksowa, trochę odżywki, oleju koksowego, opcjonalnie proszku do pieczenia + owoce i żelki oraz mus;-)) /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/3e15fce766b64135ab374354082da170.JPG Zmieniony przez - faftaq w dniu 2014-08-11 21:57:33 Ciekawostka z pracy zawodowej - jak uzgadniam z [...]