Mam taki problem
1 Śniadanie 7:00
-
Płatki owsiane 100[g]
-Mleko 0,5% 250[g]
-Rodzynki suszone 30[g]
-Oliwa z oliwek 20[g]
[B]:21 // [T]:29 // [WW]:95
------------------------------------------------------------
2 Śniadanie 2 10:30
-Chleb żytni razowy 160[g]
-Pierś z kurczaka 50[g]
-Pomidor 60[g]
-Ogórek zwykły 30-60[g]
-Oliwa z Oliwek 10[g]
[B]:20 // [T]:13// [WW]:75
----------------------------------------------------------------
3 Przed treningowy 15:00-15:30
-Ryż brązowy 100[g]
-Piers z kurczaka 100[g]
-Oliwa z Oliwek 10[g]
[B]:29 // [T]:13 // [WW]:68
--------------------------------------------------------
4 Po treningowy 17:00-17:30
-Ryż biały 100[g]
-Piers z kurczaka 100[g]
[B]:28 // [T]:2 // [WW]:77
------------------------------------------------------------
5 Kolacja I
-Ryż brązowy 100[g]
-Ser twarogowy póltłusty 50[g]
-Oliwa z Oliwek 10[g]
+ jakaś sałatka typu (pomidor,ogórek,sól,pieprz,cebula)
[B]:16 // [T]:14 // [WW]:70
------------------------------------------------------------
6 Kolacja
-Ser twarogowy póltłusty 50[g]
-Oliwa z oliwek 10[g]
-pomidor,ogorek
[B]:9 // [T]:22 // [WW]:2
-------------------------------------------------------
Sumując : [B]:124 // [T]:94 // [WW]:386
[B]:2,0[g] na kgmc // [T]:1,5[g] na kgmc // 6,1[g] na kgmc
[Kcal] 2901 // 46,1[kcal] na kgmc
Przy czym białka zwierzęcego 65%,roślinnego 35% Jezeli zmniejsze zrodlo bialka roslinnego to zmniejsze jednoczesnie ww bo bialko roslinne pochodzi glownie z paltkow,chleba,ryzu,mleka...POMOCY