...
Napisał(a)
no tak, pare kg poleciało w dół. ale tez trzeba wziasc to pod uwage ze bylo to 2 cwiczenie wiec tym samym ciezarem nie dalbym rady operwać
...
Napisał(a)
weź się Hekade naucz wyciskać i robić rozpiętki, bo klatka to od tego nie urośnie. Łokcie żyją własnym życiem
...
Napisał(a)
w czym ten wycisk jest taki zly ? co do rozpietek, to byla ostatnia seria, wiec ta technika juz taka dobra jak w poprzednich nie była
...
Napisał(a)
napisałem. Łokcie żyją własnym życiem, 0 kontroli nad ciężarem klatką a nie barkami, nie wyciskasz tego klatką ale na klatkę, jeszcze wiele wody upłynie nim to pojmiesz.
...
Napisał(a)
Twoje rady są dla mnie cenne, wezme to na nastepnym treningu napewno pod uwagę
...
Napisał(a)
ale Tobie cały czas każdy radzi i to nie byle kto, bo część z tych osób ma już naprawdę niezłe sylwetki. Sęk w tym, że ty dalej robisz swoje. Ja przeglądam ten dziennik, oglądam Twoje filmiki i tendecja jest cały czas ta sama. Pogoń za ciężarami.. rada jest prosta, ego musisz odstawić na bok i skupić się na solidnej pracy mięśni. W tej chwili to, co oglądam to przerzucanie żelastwa, a nie kulturystyka. Takie jest moje zdanie, wiadomo, że są różne metody treningowe, czasami warto doyebać, ale nie na kazdym treningu i nie z taką techniką. Rób jak uważasz, ale myślę, że jest tak jak Antek piszę - "wiele wody upłynie, zanim to obczaisz". Staż treningowy masz krótki, także wszystko w swoim czasie im szybciej, tym lepiej.
powodzenia !
powodzenia !
Zgodny z regulaminem.
...
Napisał(a)
Najpierw naucz się techniki, później technikę dostosuj pod siebie i dopiero wtedy ciężar.
...
Napisał(a)
nauka techniki na kobiecych ciężarach też do niczego nie prowadzi, IMO po prostu trzeba czasu, zejść lekko z ciężaru ale dalej trenować ciężko - ale już z głową.
Zgodny z regulaminem.
Poprzedni temat
Craze - jak odroznic oryginal od podrobki
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- ...
- 295
Następny temat
Dobre smakowo i jakościowo białko
Polecane artykuły