SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

POJEDYNCZE PYTANIA VOL. 10

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 198580

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 369 Napisanych postów 8676 Wiek 44 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 130653
omijaj pange i tilapie- syf. z tanszych masz mintaja, morszczuka, mozna flądre kupic tanio, dorsza

Stop wishing start doing

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2032 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 35414
dorsz to rarytas drogi z tanszych masz j/w :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 1013 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 6121
Ponawiam pytanie:

Witam,

Jako, że zmagam się z trądzikiem to dermatolog odradził mi jedzenia ostrych rzeczy, soli, słodyczy i kurzych jaj. Nie mogę z nimi przesadzać i teraz pytanie... Czym mogę je zastąpić na śniadanie? Do tej pory wsuwam samą owsiankę 100/150gram + musli czyli rodzyny, migdały, orzechy włoskie, daktyle itp... Co mogę do tego dodać zamiast takich jaj? Twaróg, a może jogurt naturalny? Czekam na odp. /pzdr
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 20120 Wiek 20 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 184405
s.m.p.a.
Pandarek wszytsko zalezy od jakości


Czyli sugerujesz, że im tańsze mięso, tym więcej tłuszczu? To byłoby akurat bardzo pomocne.

Domer- tak zrobię.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 115 Wiek 12 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 3514
versihard
siema mam 67 kg wagi / 172 cm wzrostu i 19 lat do tej pory jadłem wiecej i zdrowiej produkty typu kasza / ryż / mięso twarug jaja itp ale nic nie liczylem mam zamiar bardziej poważnie sie za to wziąć nie mam wagi ale bym liczył np. worek ryżu łyżka oliwy tak w przybliżeniu .
Jaki rozkład B/T/w mi polecacie? wuliczyłem ze potrzebuję 2600kalori tyle bedzie ok ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2032 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 35414
Samirek zastąp innym rodzajem białko, twarog na kolacje a jugurt naturalny mało ma białka , daj jakis drob
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
wladek0o
czyli na jakich rybach sie glownie opierac (cena , jakos wartsoci itd) bo tez chcialbym do szkoly od czasu do czasu zabrac zamiast kurczaka a z oścmi nie bede sie babral stad to pytanie i jaka ryba podobnie wypada w ilosci bialka jak kurczak bo patrze teraz to tilapia ma w 100 g 13 g bialka.....


W mintaja celuj przykładowo .

buli09876
pytanie z innej beczki czy dżakuzi pomaga w regeneracji mięsni ?hydro masaż ?


Tak pomaga . Sauna przede wszystkim .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
dorsz morszczuk dla mnie zdecydowanie lepsze smakowo i z glazurą z reguły jest lepiej

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 28 Wiek 31 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1246
A jak to jest z tą glazurą? Z wygody najczęściej kupuję mintaja mrożonego w lidlu (tanio i blisko). Opakowanie ma 400g, czyli 4 kawałki rybki. Liczyć każdy kawałek jako 100g (w miarę równe są, nie będę się bawił już w dokładne wyliczenia), czy odjąć trochę z tych 400g, z powodu ogromnego nasączenia wodą?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 608 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 50703
Najlepiej jest wcześniej rozmrozić i dopiero zważyć. Jeśli nie jesteś w stanie, to będziesz musiał przyjąć jakąś średnią wartość; glazura przeważnie mieści się w granicach 10-25% masy ryby.
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ocena diety masowej po redukcji

Następny temat

Dieta na masę do oceny +kilka pytań

WHEY premium