Szacuny
23
Napisanych postów
5416
Wiek
32 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
52179
Czy z warzyw można się jakoś przewitaminizować, albo czy pomidory mają jakiś zły wpływ w nadmiernej ilości? Praktycznie codziennie jem pomidory od 3 do 5 - sztuka około 150/200g - więc dość konkretne.
Szacuny
6
Napisanych postów
690
Wiek
33 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
18859
Co myślicie o batonie drobiowym domowej roboty na redukcji??
Baton robiony jest tak ,że kupuję tuszkę kurczaka i mielę z niej wszystko oprócz skóry.Później jest to gotowane godzinę w specjalnej tubie w temp 60-80 stopni.Dodatki to przyprawy nawet żelatyny nie ma bo z tego mielenia kurczaka jest trochę naturalnej.
Czy takie coś może być na redukcji i jak to wliczać?? Jako mięso z kurczaka bez skóry??
Jak zjadam na redukcji 600-900g warzyw to wliczać je do bilansu??
Zmieniony przez - GhostRecon w dniu 2012-07-05 23:50:28