SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

POJEDYNCZE PYTANIA VOL. 10

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 197892

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 57 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1008
Witam Panowie :).

Załączam dwa zdjęcia a wraz z nimi dwa pytania :D.

Zdj1.
Czy mogę sobie tak przyrządzać pierś z kuraka jak jest tutaj pokazane ? :). Są to tzw. Macchapsy :).

Zdj2.
Czy ten makaron jest w porządku ? Jest to makaron 100% Durum z biedronki. Czy może on być zamiast razowego ? :)







Zmieniony przez - Batman w dniu 2012-07-05 18:42:15
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 5416 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 52179
Czy z warzyw można się jakoś przewitaminizować, albo czy pomidory mają jakiś zły wpływ w nadmiernej ilości? Praktycznie codziennie jem pomidory od 3 do 5 - sztuka około 150/200g - więc dość konkretne.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 445 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 2640
batman moim zdaniem posilek genialny na okolotreningowy.Makaronik taki tez wydaje sie dobry,odkad tu jetem polecano mi go chociaz jadlem tylko raz.

"Killers is strong,
your villages is gone,
gorillas was born"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 430 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
Regenat nie śmiało jedz jak są malinówki czasem jem po 3kg dziennie

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 54 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 851
Witam.
Mogę smażyć ryże na oliwie z oliwek na redukcji ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 430 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
możesz krótkotrwale i wliczając w bilans

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 54 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 851
To znczy smarzyć krótko czy sporzywać taką rybe przez krutki czas ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 430 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
smażyć krótko!

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 690 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 18859
Co myślicie o batonie drobiowym domowej roboty na redukcji??
Baton robiony jest tak ,że kupuję tuszkę kurczaka i mielę z niej wszystko oprócz skóry.Później jest to gotowane godzinę w specjalnej tubie w temp 60-80 stopni.Dodatki to przyprawy nawet żelatyny nie ma bo z tego mielenia kurczaka jest trochę naturalnej.

Czy takie coś może być na redukcji i jak to wliczać?? Jako mięso z kurczaka bez skóry??

Jak zjadam na redukcji 600-900g warzyw to wliczać je do bilansu??

Zmieniony przez - GhostRecon w dniu 2012-07-05 23:50:28

Kto pyta, nie błądzi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 5416 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 52179
Spoko, dzięki. Myślałem, że też idzie przesadzić z tym, ale jak nie, to ok
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ocena diety masowej po redukcji

Następny temat

Dieta na masę do oceny +kilka pytań

WHEY premium