SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Porady w dziale Kuchnia Sfd - czyli pojedyncze pytania na temat gotowania.

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 295858

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 4097 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 28862
był, wyglądało to jak rzygi i flex skasował

skasował bo go o to poprosiłem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 4097 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 28862
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 28 Napisanych postów 5005 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 19714
Próbowałeś tego? Smaczne?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 4097 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 28862
Jem co drugi dzień, dla mnie ok
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 65 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 164
fajne
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 65 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 164
ide zabieram się do roboty :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 125 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 7438
Siema. Czy jak pokroje filety z kurczaka i odpowiednio przyprawie to mogę je przygotować w piekarniku? ile czasu i jaka temperatura? mam już powoli dość gotowanej kury :) i czy położyć je na jakimś papierze/naczyniu ?
pozdr

Zmieniony przez - fufek89 w dniu 2011-10-10 16:51:22

HIDE

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 4097 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 28862
oczywiście
ja piekę w temp ~220st przez 40min z czego pierwsze 10-15min z termoobiegiem, później wyłączam żeby nie przesuszyć.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 125 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 7438
Dzięki za odpowiedź, właśnie przymierzam się do zrobienia serniczka z patelni z twojego przepisu :)

Pozdrawiam.

HIDE

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 2407 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 37030
Czy do jajecznicy/omleta mozna dodawac bialko WPC/WPI w prochu? Czy niewymieszane z woda nie bedzie sie nalezycie przyswajalo? Po dodaniu smakowego WPC do omleta wychodzi pyszny "slodki" placek, oderwanie od monotonii idealne.
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Wysokobiałkowe leczo

Następny temat

Naleśniki z cycem kuraka

WHEY premium