SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Porady w dziale Kuchnia Sfd - czyli pojedyncze pytania na temat gotowania.

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 295539

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 4097 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 28862
...

Zmieniony przez - grrubas w dniu 2011-09-26 09:54:35
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 522 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 36859
Witam! Interesuja mnie jakies przepisy bodybulding szam ktore mogbym se zrobic na uczelnie,milo i smacznie zjesc

Ripped to perfection

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 4097 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 28862
Powiem ci tak:
Możesz wziąć na uczelnie wszystko co jest w kuchni SFD, musisz się tylko zaopatrzyć w pojemniki na żywność.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3035 Napisanych postów 51766 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 349858
Poszukaj moich przepisów na naleśniki lub paszteciki jak wstydliwy jesteś.

pzdr/

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 113 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 3236
Skoro szybkie pytania, to mam jedno. W wielu przepisach na forum zauważyłem, że ludzie dodają białko, a potem smażą, pieczą czy co tam jeszcze. Jaki jest tego sens, skoro podobno białka rozpadają się już w ok. 40 stopniach ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3035 Napisanych postów 51766 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 349858
to jaki jest sens gotować pierś z kurczaka czy smażyć jajka?

rozpadają się? jesteś pewien?

pzdr/

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 113 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 3236
gdybym był pewien, nie pytałbym ;) Ale w którymś temacie na forum wyczytałem, że białka w suplementach nie należy podgrzewać do wyższych temperatur niż około 40-50 stopni bo się rozpadają. Jak widać, może kłamali
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 28 Napisanych postów 5005 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 19714
Gruuubas

Weź proszę w wolnej chwili zrób nowy temat z tym przepisem na śniadanie rooniego. Super przepis i warto go zamieścić w nowym temacie.


Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3035 Napisanych postów 51766 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 349858
był, wyglądało to jak rzygi i flex skasował.

pzdr/

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 28 Napisanych postów 5005 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 19714
Cholera, jestem od 5 miesięcy na redukcji i marzy mi się takie jedzenie.. Sam bym zrobił i wrzucił ale boję się, że bym to zjadł

To może ktoś by to ładnie przyrządził i wrzucił, hmm?
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Wysokobiałkowe leczo

Następny temat

Naleśniki z cycem kuraka

WHEY premium