SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Zgadnij jaki temat ma SPAM

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 163869

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 6565 Wiek 44 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 58743
dzień dobry nowy spam :)

z cyklu: dylematy przy sobocie:
mam na jutro polędwiczkę świnkową i milion koncepcji co z nią zrobić...
a polędwiczka tylko jedna

Przemiana Sylwetki 2014 - http://www.sfd.pl/Konkurs_/_CiociaSamoZlo_-t1015524.html
aktualny - http://www.sfd.pl/CiociaSamoZlo_/_DT_/_redukcja_rok2-t978250.html
rok I- http://www.sfd.pl/CiociaSamoZlo_na_redukcji-t892128.html

"Ten, kto idzie za tłumem, nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca, do których nikt jeszcze nie dotarł" - Albert Einstein

...& silence is better than bullshit

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 4595 Wiek 47 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 43352
ciocia, najprosciej jest najlepiej, w plastry,lekko ugniec (poledwicy nie wolno traktowac tluczkiem!) i na patelnie grillowa... sol, pieprz i na salate rzuc... do tego oliwa + ocet balsamiczny i wła-la
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 2975 Wiek 38 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 22214
Też mam jedną polędwiczkę wymyśliłam że zrobię ją na patelni z grzybami leśnymi, cebulką i odrobiną mascarpone. A do tego mam brokuła i zielone szparagi i ryż. Zobaczymy, co wyjdzie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 6565 Wiek 44 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 58743
mam mascarpone.... ale gdzybów nieeeee.... :/

ale właśnie już pytałam w temacie "ladies przy garach"
gdzieś tu wyczytałam, że mięsko wieprzowe jest dobrze potrzymać chyba w mleku lub jogurcie... tylko mam dziury w pamięci i nie pamiętam gdzie to widziałam, kto był autorem, dlaczego i jak dokładnie to mięsko przygotować ...

Przemiana Sylwetki 2014 - http://www.sfd.pl/Konkurs_/_CiociaSamoZlo_-t1015524.html
aktualny - http://www.sfd.pl/CiociaSamoZlo_/_DT_/_redukcja_rok2-t978250.html
rok I- http://www.sfd.pl/CiociaSamoZlo_na_redukcji-t892128.html

"Ten, kto idzie za tłumem, nie dojdzie dalej niż tłum. Ten, kto idzie sam, dojdzie w miejsca, do których nikt jeszcze nie dotarł" - Albert Einstein

...& silence is better than bullshit

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 4595 Wiek 47 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 43352
ja czasami schab mocze w mleku, tak ok 5-8 h. ale to nie jest konieczne w przypadku poledwiczki. ona sama z siebie jest juz miekka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 2975 Wiek 38 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 22214
Ja kurczaki albo indyka moczę w jogurcie/maślance z czosnkiem i ostrymi przyprawami a później piekę. Mięso jest boskie, kruche i soczyste. O polędwiczkach nie słyszałam ale bardzo możliwe że to dobry pomysł.

Btw. znalazłam właśnie taki sklep: http://www.eko-market.pl
Mają mnóstwo fajnych rzeczy - różne soczewice, mąki z amarantusa, kasztanów itp. Chyba zaszaleję po wypłacie

Zmieniony przez - Fuxiatka w dniu 2013-05-25 10:58:07
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 697 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 28802
Jakby ktoś był zainteresowany to tutaj znalazłam dlaczego powinno się jeść marynowaną wieprzowinę, kurde nawet nie wiedziałam wcześniej http://www.foodrenegade.com/pork-bad-for-you/
Co o tym myślicie?
Ale nadal nie mogę znaleźć dlaczego moczyć wieprza w kwaśnym.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 36 Napisanych postów 15338 Wiek 36 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 191806
Agnete jak we wszystkim nie popadajmy w skrajności kwaśne i probiotyki "rozkładaja" szkodliwe związki

"pod tym niechcianym tłuszczem niekoniecznie ukrywa się nasz ideał urody" Obliques
Don’t be a follower. Be a leader even if for a while you are only leading your shadow.
DT -> https://www.sfd.pl/DT_Arphiel-t1191724.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 906 Napisanych postów 7311 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 111899
Cześć Babeczki

Kiedyś Obli u mnie napisała żeby marynować.

tak w ogóle dzień przed zrobieniem marynuj swiniaka, to mięso tego potrzebuje by stac sie dla nas zdrowsze

"Pamiętaj, iż twoja własna determinacja, by osiągnąć sukces, liczy się bardziej, niż cokolwiek innego na świecie." (Abraham Lincoln)
.
.
http://www.sfd.pl/[BLOG]__SFORCIA__Czas_na_równowagę_i_powrót_do_formy!!_-t1150356-s1.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 697 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 28802
Arphiel nie zamierzam zaprzestania jedzenia wieprzowiny
Tylko szczerze to do tej pory prawie nigdy nie marynowałam jej przed jedzeniem
Swoją drogą miałam okres, że dzień w dzień jadłam schab, no i w końcu mi obrzydł i od tego momentu jakoś mniej mnie ciągnie do jedzenia świnek
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Trening siłowy dla dziewczyny ..

Następny temat

Rodzaje treningów - HIIT, Tabata, aeroby etc

WHEY premium