a i dobrze by było gdybyś z czasem zaczęła sama piec chleb żytni na zakwasie, bo ten JustFit z ziarnami to nie wiem z czego się składa... najlepszy razowiec jest na zakwasie... mąka żytnia, sól, woda:-)
Mięsko, najlepiej pasuje karkóweczka, ale ja dałem kuraka, ponieważ zostało mi ponad 1kg Cebula Cukrowa Cebula Czerwona Czosnek Imbir Garam Masala Curry Kolendra Pieprz Ziołowy Natka Pietruszki Olej Rzepakowy Olej Sezamowy Ocet do Sushi Sos sojowy jasny Sos Rybny Włoszczyzna(proponuję zakupić mrożonkę Hortexu paski) Ananas Kapary Papryczki [...]
Bo mąka pszenna na redukcji to niezbyt dobry pomysł A dlaczego chleb jest na mące pszennej i drożdżach? Ma być razowiec żytni na zakwasie Przepis (skompilkowany): http://www.sfd.pl/-t696301-s5.html#post5 Przepis prosty http://chleb.republika.pl/poradypraktyczne.htm
Siemano czy taki makaron to jest ten dobry razowy? makaron lubella Sklad: maka makaronowa pszenna pelnoziarnista, woda. pisze na nim PEłne Ziarno. dobry jest? http://a01.cdn.a.pl/zdjecie-83984/lubella-makaron-pelne-ziarno-piora-400g-Full.jpg Zmieniony przez - Marcin910 w dniu 2010-06-20 19:41:50
Trzymaj w miejscu, do ktorego nie dochodzi swiatlo a temp nie jest wieksza niz 20-25 C. Moje rowniez sa miekkie. Z maka taka nie spotkalem sie. Moze poszukaj na google. Zmieniony przez - domer w dniu 2010-07-04 14:08:43
W te 7 dni to sobie odpoczniesz, a jak będą spadki to i tak się je łatwo odrabia. Czy taka mąka nadaje się na placki czy lepiej z owsianych, mąkę już kupiłem. Z tego chyba się już nie pozbywamy fitynianów bo jakbym to wodą zalał to by było g*****no a nie placek. Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2010-07-08 16:49:25