Parzenie jaj to nawet wymóg tych sklepowych z "pieczatka" , więc to co robisz jest bez sensu. Jajka ugotowane sa o wiele lepiej przyswajalne . 10 jaj to trochę dużo białka ;> i do tego izolat czy dobrze zrozumiałem? Ile ten twoj trening trwa?
dobrze jet żeby wiedieć, że są formą odizolowana/wolną/ bo inaczej nie tracą wiele na znaczeniu. jesli kupiłbys aminki, które nie skaładały by sie z wolnych aminokwasówto lepiej juz zapodac izolat albo hydr. serwatki.
[...] w czasie okolotreningowym to podstawa jak jestes na masie to pol biedy - na glodniaka na silke nie idziesz, wiec mozna wziac tylko po treningu ale na rzezbie sytuacja moze byc inna, warto wtedy spozyc jakies szybkowchlanialne bialka (sugeruje izolat bialka serwatkowego albo jakis mix) zarowno przed jak i po treningu (porcje nie musza byc duze)
[...] kapsułkowane preparaty aminokwasowe dostepne na rynku to preparaty bialkowe. jeszcze jednoa: zazwyczaj mowiac "bialko", mamy na myśli formy takie jak koncentrat i izolat, a nie hydrolizaty. nalezy brac wiec pod uwagę, że w potocznym rozumieniu hydrolizat bialkowy wystepuje jako preparat aminokwasowy. nie ma co robic sobie nawzajem [...]
1 - dwa tygonie po ostatniom strzale w pierwszym tygodniu po 2 tabletki dziennie w drugim tygodniu po 1 tabletce 2 - to zalezy czego ci bedzie brakowalo w diecie... najlepiej jakis koncentrat/izolat serwatki 3 - nie ma sensu 4 - nie trzeba , ale mozna , jak masz to wes "Walcz by wygrywac"
Jeśli moge sie wtrącić to polecam białko szybko wchłanialne, np. pure isolate 95 OLIMPa.To izolat białka serwatkowego, idealna rozpuszczalnośc i szybka przyswajalnośc.pozdro (na noc proponuje białko z jaja) "Sęk w tym aby odkryć własne możliwości"
No i co z tego ze tam jest soja ? A Raczej IZOLAT BIAŁKA SOI ? PEAK też Stosuje JE... http://www.sfd.pl/X5_Protein%2Dolimpu_-t387366.html Poczytaj i w tym temacie bedziesz miec o Soi Również
cnotliwy "no piorun wie ile jest w nim % jakiego,moze i jest tak jak piszesz.. " chodzi Ci o to 6 protein blend Activlaba?? jezeli tak to tu masz skład koncentrat białka serwatkowego 94,75% izolat białka serwatkowego 1,05% hydrolizat białka serwatkowego 1,05% albumina jaja 1,05% kazeinian wapnia 1,05% peptyd L-glutaminy 1,05%
No to właśnie pytam o konkretne rodzaje białek, izolat też mnie uczula. I prosił bym o wyjaśnienie dlaczego wołowe miało by być złym wyjściem, jeżeli może byc jedynym wyjściem dla osoby uczulonej?