Powrót do korzeni :)
...
Napisał(a)
Zgodnie z zapowiedzią pierwsza wypiska będzie w poniedziałek. Jutro potrzymam lekko sztangę bo będę asekurował Borasa to może se i przedramię zrobię
...
Napisał(a)
nowość w diecie tatar wołowy porcyjki po 230-250gram + 3 żółtka, ogóreczek, cebulka
schabik pieczony w rękawie ze śliwkami i morelami
Jak widać na załączonych obrazkach postawiłem obecnie na tatara wołowego. Super smak i myślę, że na jakiś czas mam urozmaicenie w dietce. Dodatkowo coraz częściej gości rybka, dzisiaj makrela, dorsz, tuńczyk. Z warzywami również lepiej ale do ideału jeszcze długa droga
Samopoczucie coraz lepsze i myślę, że do poniedziałku będzie już szyn
Zmieniony przez - Wuchta34 w dniu 2010-03-26 18:37:33
Powrót do korzeni :)
...
Napisał(a)
białko czekoladka 50gram do szejka TREC
w pracy 3x3 kapsy OMEGA 3 TREC
do szejka porannego 2wit. TREC
z rana tradycyjnie 5gram kreatyna + ALA + wit.B TREC
po ok. 10minutach 10 aminokwasów WHEY SYSTEM TREC
Zmieniony przez - Wuchta34 w dniu 2010-03-26 18:44:56
Powrót do korzeni :)
...
Napisał(a)
Jak cenowo ten tatar za opakowanie? Ogólnie przymierzałem się dzisiaj do zrobienia porcji z 300g polędwicy wieprzowej (sam ćwiartkę świniaka kroiłem) ale na śniadanie tatar to byłaby słaba opcja
...
Napisał(a)
Wuchta czym smarujesz albo Twoja Pani ten schabik,że taki złocisty?
przyznam się szczerze,że podpatrzyłam u Ciebie ten schab ze śliwkami i morelami i sobie zrobiłam pycha
przyznam się szczerze,że podpatrzyłam u Ciebie ten schab ze śliwkami i morelami i sobie zrobiłam pycha
moje serce i umysł będą pchać mnie do walki,gdy ręce i nogi będą zbyt słabe...
http://www.sfd.pl/temat621220
...
Napisał(a)
Kurde zjem sobie tatara.
Od dawna za mną chodzi, ale Mama zawsze mowi ze jak juz robic to z kawalka miesa, a ten kawalek miesa to powinna byc z kolei poledwica, a poledwica droga i roboty przy siekaniu i to mnie zniechecalo, ale skoro jesz tatara "gotowca". Smaczny on? Czy lepiej jednak poswiecic czas i pieniadze i samemu zrobic go z kawalka świeżej wolowiny?
Od dawna za mną chodzi, ale Mama zawsze mowi ze jak juz robic to z kawalka miesa, a ten kawalek miesa to powinna byc z kolei poledwica, a poledwica droga i roboty przy siekaniu i to mnie zniechecalo, ale skoro jesz tatara "gotowca". Smaczny on? Czy lepiej jednak poswiecic czas i pieniadze i samemu zrobic go z kawalka świeżej wolowiny?
Aktualny dziennik treningowy:
http://www.sfd.pl/Revan2005_/_Przyszła_zima,_zaczynam_więcej_jeść_%_-t618902.html
Redukcja z ActivLab:
http://www.sfd.pl/Test__ACTIVLAB_revan2005_redukcja_Twardy_jak_bruk_-t578859.html
Dawny dziennik:
http://www.sfd.pl/Revan2005/DZIENNIK_-_OldSchool_w_piwnicy.-t440252.html
...
Napisał(a)
revan
albo kup se typowy "tatar wolowy" np w biedronce
albo ja np lubie tez w biedronce masz szynke wieprzowa mieloną - bardzo dobre i smaczne mieso zeby zjesc surowizne
Wuchta, Ty to sokołowa to ładne sianko
aha, mi sie nie chcialo pyerdolic i dawałem całe jajo, nie samo zółtko - w sumie bez roznicy
Zmieniony przez - adzik123 w dniu 2010-03-26 23:36:06
albo kup se typowy "tatar wolowy" np w biedronce
albo ja np lubie tez w biedronce masz szynke wieprzowa mieloną - bardzo dobre i smaczne mieso zeby zjesc surowizne
Wuchta, Ty to sokołowa to ładne sianko
aha, mi sie nie chcialo pyerdolic i dawałem całe jajo, nie samo zółtko - w sumie bez roznicy
Zmieniony przez - adzik123 w dniu 2010-03-26 23:36:06
...
Napisał(a)
znajomy opowiadał historie, jak 'pan majster' o*******ił na surowo kuraka przygotowanego na obiad
ale ja tam surowizny nie tykam
chociaż mówią, że po tym 'para w łapie jest'
ale ja tam surowizny nie tykam
chociaż mówią, że po tym 'para w łapie jest'
...
Napisał(a)
Rrumcek - makrela jedna z tańszych rybek dlatego wcinam Śledzia nie lubię
Aylar - tatar Sokołowa za 230gram kosztuje 6,7zł czyli aż takiej tragedii nie ma. Na śniadanie nie wcinam tatara a le na drugi posiłek to czemu nie
Vena - i tak robimy smaczniejszego schabika bo nie znasz naszego sekretu
Schab posypujemy przyprawą z KAMISA - schab z żurawiną. JEdnym słowem wypas ale dwa opakowania na 2kg mięcha.
Revan - myślę, że Sokołów nie robi domieszek z innymi tańszymi mięsami czy też tłuszczami (taką mam nadzieję ). Smakuje rewelacyjnie jutro jedziemy po kolejne paczki. Dla mnie porcja gotowa jest wygodniejsza niż bawić się z kręceniem przez maszynkę, a tu mam już porcyjki idealne także czego chcieć więcej. Jestem bardzo leniwy (czyt. przygotowywanie warzyw ) dlatego raczej będę sięgał po porcjowanego tatara.
Adzik - tatar z biedrony...hm... jeśli to będzie Sokołów to ok Biłako oddzielam od żółtka, nie dałbym rady.
Bic - prawdziwy bryś je surowe mięcho A ja chcę być kiedyś brysiem ale zaczynam jeść mięcho surowe już teraz
KAżdy wiking jadł dziennie ok. 5-8kg surowego mięcha i władał toporem ważącym ok 40-50kg jedną ręką Trza wrócić do korzeni
Aylar - tatar Sokołowa za 230gram kosztuje 6,7zł czyli aż takiej tragedii nie ma. Na śniadanie nie wcinam tatara a le na drugi posiłek to czemu nie
Vena - i tak robimy smaczniejszego schabika bo nie znasz naszego sekretu
Schab posypujemy przyprawą z KAMISA - schab z żurawiną. JEdnym słowem wypas ale dwa opakowania na 2kg mięcha.
Revan - myślę, że Sokołów nie robi domieszek z innymi tańszymi mięsami czy też tłuszczami (taką mam nadzieję ). Smakuje rewelacyjnie jutro jedziemy po kolejne paczki. Dla mnie porcja gotowa jest wygodniejsza niż bawić się z kręceniem przez maszynkę, a tu mam już porcyjki idealne także czego chcieć więcej. Jestem bardzo leniwy (czyt. przygotowywanie warzyw ) dlatego raczej będę sięgał po porcjowanego tatara.
Adzik - tatar z biedrony...hm... jeśli to będzie Sokołów to ok Biłako oddzielam od żółtka, nie dałbym rady.
Bic - prawdziwy bryś je surowe mięcho A ja chcę być kiedyś brysiem ale zaczynam jeść mięcho surowe już teraz
KAżdy wiking jadł dziennie ok. 5-8kg surowego mięcha i władał toporem ważącym ok 40-50kg jedną ręką Trza wrócić do korzeni
Powrót do korzeni :)
Poprzedni temat
Duża klata = Duży Ciężar ?
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- ...
- 300
Następny temat
ROZWÓJ/RZEŹBA ODPOWIEDNICH CZĘŚCI KLATKI PIERSIOWEJ
Polecane artykuły