SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wuchta - trening dla przyjemności

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 376020

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 12037 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 51295
Zgodnie z zapowiedzią pierwsza wypiska będzie w poniedziałek. Jutro potrzymam lekko sztangę bo będę asekurował Borasa to może se i przedramię zrobię

Powrót do korzeni :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 12037 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 51295













nowość w diecie tatar wołowy porcyjki po 230-250gram + 3 żółtka, ogóreczek, cebulka









schabik pieczony w rękawie ze śliwkami i morelami





Jak widać na załączonych obrazkach postawiłem obecnie na tatara wołowego. Super smak i myślę, że na jakiś czas mam urozmaicenie w dietce. Dodatkowo coraz częściej gości rybka, dzisiaj makrela, dorsz, tuńczyk. Z warzywami również lepiej ale do ideału jeszcze długa droga


Samopoczucie coraz lepsze i myślę, że do poniedziałku będzie już szyn

Zmieniony przez - Wuchta34 w dniu 2010-03-26 18:37:33

Powrót do korzeni :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 12037 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 51295


białko czekoladka 50gram do szejka TREC









w pracy 3x3 kapsy OMEGA 3 TREC







do szejka porannego 2wit. TREC









z rana tradycyjnie 5gram kreatyna + ALA + wit.B TREC










po ok. 10minutach 10 aminokwasów WHEY SYSTEM TREC



Zmieniony przez - Wuchta34 w dniu 2010-03-26 18:44:56

Powrót do korzeni :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1801 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 8141
Makrela to jest to
Moja ulubiona wedzona rybka.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1852 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 9839
Jak cenowo ten tatar za opakowanie? Ogólnie przymierzałem się dzisiaj do zrobienia porcji z 300g polędwicy wieprzowej (sam ćwiartkę świniaka kroiłem) ale na śniadanie tatar to byłaby słaba opcja
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 14945 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 56805
Wuchta czym smarujesz albo Twoja Pani ten schabik,że taki złocisty?

przyznam się szczerze,że podpatrzyłam u Ciebie ten schab ze śliwkami i morelami i sobie zrobiłam pycha

moje serce i umysł będą pchać mnie do walki,gdy ręce i nogi będą zbyt słabe...

http://www.sfd.pl/temat621220

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 1748 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 41375
Kurde zjem sobie tatara.
Od dawna za mną chodzi, ale Mama zawsze mowi ze jak juz robic to z kawalka miesa, a ten kawalek miesa to powinna byc z kolei poledwica, a poledwica droga i roboty przy siekaniu i to mnie zniechecalo, ale skoro jesz tatara "gotowca". Smaczny on? Czy lepiej jednak poswiecic czas i pieniadze i samemu zrobic go z kawalka świeżej wolowiny?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 124 Napisanych postów 23463 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 95225
revan

albo kup se typowy "tatar wolowy" np w biedronce

albo ja np lubie tez w biedronce masz szynke wieprzowa mieloną - bardzo dobre i smaczne mieso zeby zjesc surowizne


Wuchta, Ty to sokołowa to ładne sianko
aha, mi sie nie chcialo pyerdolic i dawałem całe jajo, nie samo zółtko - w sumie bez roznicy

Zmieniony przez - adzik123 w dniu 2010-03-26 23:36:06
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 22971 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 91876
znajomy opowiadał historie, jak 'pan majster' o*******ił na surowo kuraka przygotowanego na obiad

ale ja tam surowizny nie tykam

chociaż mówią, że po tym 'para w łapie jest'
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 12037 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 51295
Rrumcek - makrela jedna z tańszych rybek dlatego wcinam Śledzia nie lubię

Aylar - tatar Sokołowa za 230gram kosztuje 6,7zł czyli aż takiej tragedii nie ma. Na śniadanie nie wcinam tatara a le na drugi posiłek to czemu nie

Vena - i tak robimy smaczniejszego schabika bo nie znasz naszego sekretu
Schab posypujemy przyprawą z KAMISA - schab z żurawiną. JEdnym słowem wypas ale dwa opakowania na 2kg mięcha.

Revan - myślę, że Sokołów nie robi domieszek z innymi tańszymi mięsami czy też tłuszczami (taką mam nadzieję ). Smakuje rewelacyjnie jutro jedziemy po kolejne paczki. Dla mnie porcja gotowa jest wygodniejsza niż bawić się z kręceniem przez maszynkę, a tu mam już porcyjki idealne także czego chcieć więcej. Jestem bardzo leniwy (czyt. przygotowywanie warzyw ) dlatego raczej będę sięgał po porcjowanego tatara.

Adzik - tatar z biedrony...hm... jeśli to będzie Sokołów to ok Biłako oddzielam od żółtka, nie dałbym rady.

Bic - prawdziwy bryś je surowe mięcho A ja chcę być kiedyś brysiem ale zaczynam jeść mięcho surowe już teraz
KAżdy wiking jadł dziennie ok. 5-8kg surowego mięcha i władał toporem ważącym ok 40-50kg jedną ręką Trza wrócić do korzeni

Powrót do korzeni :)

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Duża klata = Duży Ciężar ?

Następny temat

ROZWÓJ/RZEŹBA ODPOWIEDNICH CZĘŚCI KLATKI PIERSIOWEJ

WHEY premium