Szacuny
379
Napisanych postów
877
Wiek
35 lat
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
7280
prz1993
A mi właśnie rzadki zawsze wychodzi, a wolę gęsty
Może źle napisałem bo w smaku lepiej mi pasuje gęsty ale jak zrobie taka gęstą breję to dużo dłużej go czuje. A jak zrobie właśnie taki budyniowaty to po 15 min żołądek pusty a ja czuję głód więc taka opcja na posiłek pre dla mnie idealna:D
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
21574
Napisanych postów
30804
Wiek
30 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
870679
A jak Wy ten kleik robicie? Bo ja zalewam proszek wrzątkiem, może dlatego mi rzadki wychodzi? Bo jak np robię budyń że skrobii, to mieszam proszek z małą ilością wody, i to potem zalewam wrzątkiem, ale jeszcze daje do mikrofali. Kleiku nie można dać bo cały kipi, raz próbowałem