Nazywam sie Mateusz Kwarciński, rocznikowo 26lat. Mój staż treningowy to ok 10lat, w ubiegłym roku debiutowałem na deskach zajmując 11 miejsce w klasyku do 180cm na blisko 30 zawódników. Wynik średni- marzenie spełnione. Od sierpnia przygotowuje sie do obecnego sezonu, mase skończyłem na wadze ok 98kg, po ubiciu 95kg, od 9 stycznia redukuje i zamierzam zaliczyć starty tej wiosny. Docelowo MP w Kielcach, wyjdę napewno jeszczew Bytowie plus jedne inne zawody. Obecnie moja waga 85kg, Dodam kilka zdjec z róznych etapów tych przygotowań oraz z ubiegłorocznych zawodów.

Zmieniony przez - Webstero w dniu 2017-03-02 23:36:01
Trenuje spiltem plecy, klatka z bicepsem, nogi, barki z tricepsem. Łydke oraz brzuch trenuje na zmiane po każdym treningu. Szczególowe treningi bede opisywał w dzienniku. Aeroby wykonuje obecnie praktycznie codziennie 60min naczczo. Dieta ocenie to 6 posiłkow, ok 330g ww, 250g białka i 40g fatu.
Z suplementów witaminy i minerały, wit C 5g dziennie, bcaa przed aerobami porannymi,przed treningiem siłowym. W trakcie treningu bcaa z glutamina plus amino x. Po treningu 50g izolatu.
Zmieniony przez - Webstero w dniu 2017-03-02 23:40:49
Ziomku mój Ty zawsze przy mnie stój w drodze na melanż czy w drodze na bój.