Wczoraj w robocie o dziwo sporo sił i energii, aż dziwne Aczkolwiek domsy po wczorajszych rackach dzisiaj solidne, jak stałem w kuchni przy szamie to był dramat
No i kolejne zmiany na przyszły tydzień:
- cardio podniesione z 6x45min na 6x50min
- w DT ucięte 20g węgli
- w DNT i DT ucięte po 5g białka z każdego posiłku
- w DNT ucięte 5g fatu
Teraz to powinno się dobrze kręcić. Martwi mnie tylko kwestia tego, że od jutra na ranną zmianę, więc znowu czeka mnie wczesne wstawanie na cardio + treningi po robocie, ale przynajmniej nie będę musiał się z nimi spieszyć, tylko wszystko na spokojnie, trzeba szukać plusów
No i teraz co do planów - kusi mnie strasznie ta Malta, aczkolwiek płacić wpisowe, gdy już tutaj opłaca się kartę to kpinia. Do tego boję się, że porezerwuję sobie loty, a tutaj się okaże, że nie ma odpowiedniej ilości zawodników i jednak zawody odwołane i wtedy jestem w czarnej..
No i rozważam czy nie lepszym rozwiązaniem byłoby zapomnieć o pro, a po prostu przejść do NPC, gdzie tam i kategorie wagowe lepsze i dobrze się to wszystko rozwija u nas. A za koszta wyjazdu na Malte tutaj mógłbym postartować w opór, bo jeszcze jest PCA itp, a okres startowy wtedy przypadałby na wrzesień/październik. Muszę to przemyśleć czy warto
Cardio:
50min rano na czczo na rowerku stacjonarnym
Suplementacja:
ALA -dawkowanie 300mg do każdego posiłku z ww w ciągu dnia prócz około treningowych
cynamon po treningu 2-3g
2g vit c 1g do śniadania,1g do ostatniego posiłku
chrom 200mcg do każdego posiłku z ww w ciągu dnia i 400mcg do posiłku po treningu
vit d3 12000iu dziennie
b12 1000mcg dziennie
kwas foliowy 500mg dzeinnie
żelazo 20-25mg dziennie
magnez 3x200mg do posiłków
b-complex 1tab wieczorem
omega 3 - 6 kaps dziennie,3 rano,3 wieczór
NAC - 4x600mg dzinnie
ostropest 2x1000mg dziennie
cynk 30mg dziennie wieczorem
kompleks witaminowy
ENZYMY trawienne - do największy posiłków
Liv52 DS. -4 tab.dziennie
cholesterol pro NOW-a 1000mg rano na czczo
udca 1000mg ed
acard 75mg dziennie
ABANA 2x1tabs
Horse extract 2x600mg
Micha:
1. 75g płatków jęczmiennych, 150g białek jaj, 300g serka wiejskiego, 12g WPI, 20g masła orzechowego
2. 75g makaronu, 275g kurczaka,150g warzyw
3. 75g mąki, 300g białek jaj, 150g serka wiejskiego, 12g WPI
4. 300g ziemniaków, 275g kurczaka, 150g warzyw
5. 75g płatków jęczmiennych, 300g serka wiejskiego, 30g WPI
6. 4 całe jajka, 70g białek jaj, 100g piersi z kurczaka
Przygotowania na sezon 2019, zapraszam:
https://www.sfd.pl/Dawid_Cnota__ROAD_TO_2019!-t1181749.html