Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6270
Napisanych postów
76024
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
754815
aNm
Pytanie,
jak jeść w dzień kiedy zaczynam pobudkę o 8-9 jem śniadanie i za godzinę idę na trening w kosza? Obiad po takim treningu? Czy jem normalnie?
Zjedz taki posilek jaki masz ochote i nazwij go sobie jak chcesz. Byle zawieral on jak najmniej przetworzone zrodla bialka, weglowodanow i tluszczow + warzywa.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6270
Napisanych postów
76024
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
754815
Grzech3
Co zatem może być przyczyna zamulenia przy 130g węgli -
1.Spożywanie codziennie minimum 350g smazonych jajek?
2.Picie oliwy z oliwek najtanszej z biedry?
3.duża ilość migdałów min. 60g
Szukam przyczyn w tłuszczach, bo jak jem normalnie to problemy znikaja. Jakie radzicie dodac, ajakie wyeliminowac? Tak jeszcze mysle, że to wątroba może sie odzywac jak zapodaje takie (1.4g/kg) ilości tłuszczu.
Zmieniony przez - Grzech3 w dniu 2012-04-19 12:34:51
Nie bardzo rozumiem, co masz na mysli pod stwierdzeniem "zamulenie". Jestes oslabiony? Nie dobrze Ci sie robi po posilkach? Dieta low carb nie powinna miec takiego wplywu na zdrowego czlowieka. Ew. jakies tam oslabienie jezeli wczesniej spozywales duze ilosc weglowodanow a teraz zmniejszyles.
Szacuny
0
Napisanych postów
29
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
889
Zamulenie czyli zle samopoczucie, ale przede wszystkim otępienie w glowie taki ciagly szum. Jem posilek bialko+tłuszcz i momentalnie to sie nasila. Ponadto ssie mnie lekko zołądek. Diete dawalem na forum juz do sprawdzenia i oceniona byla dobrze.
Szacuny
0
Napisanych postów
1389
Wiek
31 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
36311
domer
Regenat
Domer, czyli do tortilli też mogę zastosować mąkę razową typ 2000? Chciałbym sobie porobić placki do tortilli, które będę mógł brać na II śniadanie.
Od razu pytanie. Jakbym zrobił 5 takich placków - na każdy dzień tygodnia. One zeschną, prawda? Czy da radę tak zrobić jednak?
Mozesz, ale nie jestem pewien jakie one wyjda. Mysle, ze moga byc dosc kruche i latwo sie lamac.
(Chyba) na TVN Style () jest program 'Rewolucje na talerzu', tam dwie kobitki prezentują całkiem ciekawe i w większości zdrowe przepisy (które po odpowiednim podrasowaniu mogą się przydać w diecie kulturystycznej). W odcinku o Fast foodach widziałem jak robiły właśnie takie placki do tortilli z mąki pszennej t2000.
Z moich doświadczeń z plackami wychodzi tyle, że po upieczeniu (?) na patelni placka najlepiej jest wrzucić do garnka i przykryć, albo włożyć pomiędzy 2 talerze, wtedy zachowa 'gibkość' Przechowywać je można owinięte np. ręcznikiem, sreberkiem, obojętnie czym byle w miarę szczelnie, w lodówce (ja w każdym razie tak robiłem)
Szacuny
0
Napisanych postów
454
Wiek
32 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3401
Co wiecie o chlebie vitalnym z piekarni pod telegrafem? Pisze ze niby jest pełnoziarnisty, ale w jakim stopniu? Bo mnie to wygląda na to, że mąka pełnoziarnista jest jedynie dodatkiem w tym chlebie.