Szacuny
52
Napisanych postów
2326
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
78561
filet z kurczaka gotowany na parze(nr 1) i smażony na patelni(nr 2)
czy opcja nr 2 w porównaniu z nr 1 jest dużo gorsza? tzn. jakieś straty w ilości, jakości, przyswajalności białka? bo kcalorycznie nieco się różnią
Jedyną rzeczą której powinniśmy się bać jest sam strach
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6265
Napisanych postów
76012
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
754743
Nie ma, chyba ze robisz bardzo dlugie wytrzymalosciowe treningi. Jednak wtedy i tak nie bedziesz w stanie policzyc ile miodu dodac zeby osmolarnosc napoju byla optymalna.
Szacuny
3
Napisanych postów
2581
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
11563
Treningi mają zazwyczaj 1h 15min. A jest to w ogóle lepsza opcja niż popijanie samej wody minerlnej? czy lepiej napic się wody z miodem dopiero po treningu dla uzupełnienia glikogenu? (pomijając kwestie przyjęcia białka po treningu)
Szacuny
1
Napisanych postów
2934
Wiek
29 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
25646
W treningu siłowym zużycie glikogenu nie jest tak znaczne jak w treningu wytrzymałościowym, ale oczywiście - możesz. Podczas treningu również, miód nie jest na tyle ciężko strawny by przeszkadzało Ci to w treningu. Są to WW proste więc szybko będą uwalniane jako energia.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6265
Napisanych postów
76012
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
754743
Zalezy jak podchodzisz do tego. Majac jakas tam rozpiske diety wpisana do dziennika posilkow wrzuc te pestki i niech Ci podliczy, przeciez nie bedziesz zmienial ilosci bialka we wlasciowsciach pestek na 0. W przypadku gdy zarys zywienia masz w glownie to nie bedziesz sobie zawracal jej takimi ilosciami bialka.