...
Napisał(a)
Adkens- szkoda tylko, że coraz droższa ;/
lodzianin- chciałeś chyba powiedzieć - 'masa jest ' ;D
DamiosL - spokojnie, jutro z Sylwią na pewno dobijemy czymś LEPSZYM :D
Sebastian - specjalnie dla Ciebie filmik instruktażowy poniżej
Amberowa - szukaj dobrze a nie się w sklepie za facetami rozglądasz :D
lodzianin- chciałeś chyba powiedzieć - 'masa jest ' ;D
DamiosL - spokojnie, jutro z Sylwią na pewno dobijemy czymś LEPSZYM :D
Sebastian - specjalnie dla Ciebie filmik instruktażowy poniżej
Amberowa - szukaj dobrze a nie się w sklepie za facetami rozglądasz :D
MÓJ DZIENNIK TRENINGOWY: http://www.sfd.pl/Doris.K__Fit_forma_mi_się_marzy.-t1045313.html
...
Napisał(a)
Ostatnio widziałem tą czekoladę w empiku w Warszawie, tylko że była za 11 zł jak dobrze pamiętam.
Dziękuje, już zabieram się za oglądnie.
Dziękuje, już zabieram się za oglądnie.
...
Napisał(a)
Sportowcy, a pół dziennika o czekoladzie ;)
A ja nie jestem za ciężka jak na swoją wagę?
http://www.sfd.pl/Ruda_DT_/_Debiuty_2015-t1044538.html
...
Napisał(a)
Spostowcy koniec rozczulania się nad czekoladą, do roboty! ;)
DZISIEJSZA MISKA
1. Omlet - 70 g owsiane, 15 g maka gryczana, 100 g białka jaj, 30 g izolat UNS, 150 g cukinia, łyżeczka proszku do pieczenia, 2 łyżeczki kakao, 80 g banan, 60 g śliwka, pasek białej czekolady
TRENING
2, 60 g ryż jaśminowy, 150 g filet z kurczaka, sałatka ze świeżych warzyw, odrobina ketchupu
3. JW
4.JW
5. 150 g filet z kurczaka, warzywa
TRENING
1. Martwy ciąg 12x40 kg, 12x 50 kg, 10x 60 kg, 6x70 kg
2. Wiosłowanie sztangą podchwytem 4x 12 (40 kg)
3. Ściąganie drążka do klatki nachwytem szeroko 12x 13 kg, 12x16 kg, 10x 16 kg
4. Ściąganie na szeroko na maszynie 12x 35 kg, 12x 37,5 kg, 10x 40 kg
5. Ściąganie grzybków 3x12 (7,5 kg)
6. Prostowanie jednorącz podchwytem 3x12
Po treningu 20 minut cardio na orbim.
DZISIEJSZA MISKA
1. Omlet - 70 g owsiane, 15 g maka gryczana, 100 g białka jaj, 30 g izolat UNS, 150 g cukinia, łyżeczka proszku do pieczenia, 2 łyżeczki kakao, 80 g banan, 60 g śliwka, pasek białej czekolady
TRENING
2, 60 g ryż jaśminowy, 150 g filet z kurczaka, sałatka ze świeżych warzyw, odrobina ketchupu
3. JW
4.JW
5. 150 g filet z kurczaka, warzywa
TRENING
1. Martwy ciąg 12x40 kg, 12x 50 kg, 10x 60 kg, 6x70 kg
2. Wiosłowanie sztangą podchwytem 4x 12 (40 kg)
3. Ściąganie drążka do klatki nachwytem szeroko 12x 13 kg, 12x16 kg, 10x 16 kg
4. Ściąganie na szeroko na maszynie 12x 35 kg, 12x 37,5 kg, 10x 40 kg
5. Ściąganie grzybków 3x12 (7,5 kg)
6. Prostowanie jednorącz podchwytem 3x12
Po treningu 20 minut cardio na orbim.
MÓJ DZIENNIK TRENINGOWY: http://www.sfd.pl/Doris.K__Fit_forma_mi_się_marzy.-t1045313.html
...
Napisał(a)
ta cukinia do omleta jako walor smakowy czy cos innego?
Poprzedni temat
Wojciech Kroczek - dziennik treningowy
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- 301
- 302
- 303
- 304
- 305
- 306
- 307
- 308
- 309
- 310
- 311
- 312
- 313
- 314
- 315
- 316
- 317
- 318
- 319
- 320
- 321
- 322
- 323
- 324
- 325
- 326
- 327
- 328
- 329
- 330
- 331
- 332
- 333
- 334
- 335
- 336
- 337
- 338
- 339
- 340
- 341
- 342
- 343
- 344
- 345
- 346
- 347
- 348
- 349
- 350
- 351
- 352
- 353
- 354
- 355
- 356
- 357
- 358
- 359
- 360
- 361
- 362
- 363
- 364
- 365
- 366
- 367
- 368
- 369
- 370
- 371
- 372
- 373
- 374
- 375
- 376
- 377
- 378
- 379
- 380
- 381
- 382
- 383
- 384
- 385
- 386
- 387
- 388
- ...
- 389
Następny temat
"Bartek Buczek - przygotowania do sezonu jesiennego"
Polecane artykuły