SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wuchta - trening dla przyjemności

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 375898

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
WODYN TRENING
Ekspert
Szacuny 294 Napisanych postów 14936 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 31442
Wuchta

w rotacji sugeruje stały ciezar = 10% tego co wyciskałeś tego dnia [czyli jesli na 5tkch obecnie ciskasz 200 w ostatniej serii to 20kg na rotcje]

max rzciagniecie na dole

4 sek faza negatywna

4 serie jednoracz

bez przerw pomiedzy seriami

-->robota na 5 minut

DO 26 MARCA 2011 MAM URLOP.

1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 22971 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 91876
a myślałem że to ja dużo jaj pochłaniam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
trening i jedzenie hardcorowe ;))
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 155 Napisanych postów 18766 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 78763
wuchta ty wciagasz w tych szejkach surowe jaja ta? jak to z przyswajalnością białka i smakiem? Wiem, z eu Ciebie ilosc bialka jest ogromna wiec i przyswajalnosc z szejkow nie ma az tak duzego znaczenia, ale pod kątem siebie pytam


Ciśnij, zmiażdż konio-leszcza
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1801 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 8141
Ja bym sie bal takie surowe szamac, salmonella czycha
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 78 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1945
No właśnie, mam małe pytanie - jak to jest z tą salmonellą? Ja od małego słyszałem od mamy, że surowe jaja = jak nic masz salmonellę. Ostatnio naczytałem się Twojego dziennika i zacząłem robić sobie szejki białka z sokiem bananowym i smakuje jak ten z McDonalda , więc teraz pewnie będę tego dużo pił. A co do jakości - wydaje mi się, że podczas gotowania trochę niszczy się tych aminokwasów, więc surowe powinno być lepsze - mam rację?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 29451 Napisanych postów 62881 Wiek 40 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 902345
salmonella jezeli juz jest na skorupce nie w srodku jajka.jak dobrze umyjesz wypazysz to nie bedzie problemu.
co do przyswajalnosci czytalem ze surowe gorzej sie przyswajaja (ok 50%) niz gotowane np na miekko.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 11262 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 109635
wuchta ponawiam pytanie huberta81 bo mu nie odpowiedziales...

kiedy beda te zawody i czy to bedzie tylko WL czy jak??bo tez juz chcialbym sie dobrze przygotowac
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 155 Napisanych postów 18766 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 78763
no że surowe gorzej to na 100%, podobno właśnie na miękko najlepiej przyswajalne, gdyż po obróce termicznej, ale niecałkowicie zniszczone struktury polipeptydowe zbyt wysoką temperaturą Ale co ja tam wiem...

Jak wg CIebie wuchcior?

Mumin i jak jajka surowe to chyba się ich nie wyparza?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 12037 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 51295
Wodyn - ok w rotacji spróbuję 10% ciężaru z WL ale dzisiaj nie dało rady Bez przerw - zatrę się

Bic - a jednak są lepsi rekordziści jajeczni

Pytka - trening i jedzenie to podstawa sukcesu

Pawel - tak wcinam surowe jaja w formie szejka, dodaję jabłko oraz cynamon także smak jak dla mnie rewelka. Wchodzi jak czekoladka a i dodatkowo jest jeszcze odżywka białkowa czyli jednym słowem organizm sam se wybiera na co ma ochotę

Rrumcek - ja jem i na chwilę obecną nic mi nie jest.

dolce - salmonella? hm... wiem , że jest ale mnie jeszcze omija. Podczas gotowania część białka ulega ścięciu czy coś takiego a przy surowych mniej się przyswaja. Tak źle tak niedobrze

Mumin - dobrze prawisz

Polaco - szykuj formę w wl na połowę kwietnia a reszta info niebawem

Pawel - jem surowe, czasami jajeecznica ale i gotowane się trafią. Gotuję na twardo bo nie lubię lejących. Mi super smakują surowe + cynamon do smaku i jazda. Jak John Rambo w I części



Za chwilkę wypiska z nowego treningu na 15powtrz.

Powrót do korzeni :)

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Duża klata = Duży Ciężar ?

Następny temat

ROZWÓJ/RZEŹBA ODPOWIEDNICH CZĘŚCI KLATKI PIERSIOWEJ

WHEY premium