SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

less hate=more health/podsumowanie str. 253

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 354198

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 3016 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 40954
Twaróg jako twaróg ale to co mamy w sklepach to ciężko porównać do twarogu. Co wakacje jadałem twaróg na wsi i to jest całkiem inna bajka.

Niema co śmiecić Antosiowi.

Z każdym dniem kilka milimetrów więcej i więcej... i to najbardziej cieszy.

ON

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 537 Napisanych postów 15855 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 256574
widzę, że kolejna kontrowersja
Cenię dyskusje na poziomie, z których można coś wynieść. Widzę jakiś artykuł, który nie jest pisany przez naukowca, czemu mam temu zawierzyć? a nawet jeśli, to czemu naukowiec ma ingerować w to co mi służy na masie? :) piersi z kurczaka są notorycznie faszerowane antybiotykami i hormonami, które mają znaczący wpływ na naszą sylwetkę, kiedy się przesadzi z ich ilością. Lubię twaróg bo mam dostęp do dobrego twarogu, te biedronkowe etc to nawet w smaku nie przypomina twarogu bo dla mnie to jest homogenizowane, a przynajmniej tak to smakuje.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 63 Napisanych postów 4464 Wiek 26 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 84798
Adamsky - zgadzam sie, twarog a twarog to jest roznica Z miechem to samo, zjesz piers z kury co latala po dworze i wpyerdalala glizdy i inne robaki i porownasz to do kurczaka co Slonca nie widzial to wyjdzie kiszka. Przyklady mozna mnozyc. Jest jednak jak jest, no chyba ze masz dostep.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 537 Napisanych postów 15855 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 256574
No, a poza tym to takie DOMS na czworobocznych jak nigdy w końcu dodarłem do tych sezonowych mięśni
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51585 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
zobacz i usuń zeby nie zaśmiecało

jak zobaczyłem ten kaputr u franka to az mi sie zachcialo isc poćwiczyć

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 537 Napisanych postów 15855 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 256574
pozwólcie, że wrzucę swe bezbarcze by mieć pogląd sytuacji za kilka tyg, czy coś poprawiłem na tej płaszczyźnie.
http://www.imagebanana.com/view/mbk3wjjt/bezbarcze.JPG sprzed chwili.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Hekade TEAM SFD
Ekspert
Szacuny 397 Napisanych postów 12822 Wiek 29 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 107749
nie zeby co, ale jakby sie tak "przejmowac" kazdym artem na temat tego jakie to piersi, twarogi, jaja czy inne wynalazkisą nie zdrowe bo zawieraja troche chemii to bysmy kurva nic nie jedli, a napewno takie żarcie codziennie piersi, jaj czy twarogu jest zdrowsze niż "dieta" przeciętnego kowalskiego: kupowanie najtańszego chleba co ma 4 linijki składu + szynka XXX pochodzenia i tego typu jedzenie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 537 Napisanych postów 15855 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 256574
już?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 537 Napisanych postów 15855 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 256574
DNT
Czworoboki jeszcze mocniej obolałe, do tego doszła klata, prostowniki i najszersze jeszcze mocniej. Pokręcę teraz aero sobie, a jutro uda!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 3591 Wiek 111 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 54809
Antos098
ryż + kurczak to po pierwsze mi się przejadł a po drugie nie chce mi się stać nad garami, zwłaszcza, że po treningu jak jestem głodny to jestem zły


Ja robię tak, że wrzucam do jednego gara paczkę ryżu, do drugiego cycka + trochę vegety i wstawiam na 20-25 minut, w tym czasie robiąc coś innego. Jakieś bardziej wykwintne metody przygotowania już dawno mi się też znudziły, a taki kurok jest do zjedzenia. ;d

ಠ_ಠ

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Barki na mase do sprawdzenia

Następny temat

Kulturystyka wg. Mikołaja vol. 2 / negliż str. 47

forma lato