...
Napisał(a)
Nie ma żadnych przeciwwskazań. Może jedynie warto nie jadać za często wątróbki i nerek ze względu na toksyny, które mogą się w nich znajdować. Najlepszy jest schab i polędwiczka, bo są najchudsze i mają dzięki temu najszersze zastosowanie.
...
Napisał(a)
Czy jako ostatni posiłek można szamać serek wiejski z wiórkami kokosowymi zamiast oliwy, bo mają sporo tłuszczu?
...
Napisał(a)
Jasne, pamiętaj tylko o odpowiedniej proporcji kwasów tłuszczowych w diecie.
...
Napisał(a)
A kiełbasy (ognisko/grill) można wcinac z czystym sumieniem? czy ze względu na przetworzenie lub zbyt dużo złych tłuszczy odpadają?
oczywiście nie zamierzam na stałe wsadzić ich w swój jadłospis.
oczywiście nie zamierzam na stałe wsadzić ich w swój jadłospis.
...
Napisał(a)
Czy robiąc koktajl/shake (z odżywką czy coś) wieczorem ,mogę go zostawić do rana ? Czy zepsuje się / czy smak zmieni (?)
...
Napisał(a)
Panowie!
Zakupiłem polędwicę wołową i teraz potrzebuję waszych porad jak ją przyrządzić.
Tzn. potrzebuję wskazówki krok po kroku
Należę do osób, które potrafią spieprzyć wszystko
Jak dzisiaj robiłem placki owsiane na śniadanie (pierwszy raz) to tyle z tego wyszło, że musiałem to przerobić na jajecznicę owsianą
Chciałbym ją przyrządzić jak stek. Co ciekawe nigdy nie jadłem steków
Pomoże ktoś? :D
Zakupiłem polędwicę wołową i teraz potrzebuję waszych porad jak ją przyrządzić.
Tzn. potrzebuję wskazówki krok po kroku
Należę do osób, które potrafią spieprzyć wszystko
Jak dzisiaj robiłem placki owsiane na śniadanie (pierwszy raz) to tyle z tego wyszło, że musiałem to przerobić na jajecznicę owsianą
Chciałbym ją przyrządzić jak stek. Co ciekawe nigdy nie jadłem steków
Pomoże ktoś? :D
...
Napisał(a)
Witam.
Od niedawna jestem na diecie gdzie jem spore porcje kurczaka, jednak przygotwujac piers ona jest sucha i ciezko to zjesc, czy moglbym prosic o jakies przepisy aby piers nie byla taka sucha?
Z gory dziekuje za odp.
pozdrawiam
Od niedawna jestem na diecie gdzie jem spore porcje kurczaka, jednak przygotwujac piers ona jest sucha i ciezko to zjesc, czy moglbym prosic o jakies przepisy aby piers nie byla taka sucha?
Z gory dziekuje za odp.
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Vademecum działu - tam masz cały spis.
Przepisów na pierś jest mnóstwo. Wybierz sobie coś sam.
Przepisów na pierś jest mnóstwo. Wybierz sobie coś sam.
...
Napisał(a)
Co do mielonego.
mielone garmazeryjne czyli takie mocno rozdrobnione cos a'la
to g****, nie polecam, w ciul prochów, tłuszczu. Co parwda mięsouzywane do tego jest swieże ale sto razy lepiej jest kupić łopatkę i ja samemu zmielić.
Co do mięsa wieprzowego
Szynka też jest bardzo chuda ma z 1% tłuszczu, w ogóle co za roznica, kupisz łopatkę, tłuszcz odkroisz i też sladowa ilość tłuszczu. Ja polecam karczek
Zmieniony przez - Czorny90 w dniu 2012-07-26 23:36:57
mielone garmazeryjne czyli takie mocno rozdrobnione cos a'la
to g****, nie polecam, w ciul prochów, tłuszczu. Co parwda mięsouzywane do tego jest swieże ale sto razy lepiej jest kupić łopatkę i ja samemu zmielić.
Co do mięsa wieprzowego
Szynka też jest bardzo chuda ma z 1% tłuszczu, w ogóle co za roznica, kupisz łopatkę, tłuszcz odkroisz i też sladowa ilość tłuszczu. Ja polecam karczek
Zmieniony przez - Czorny90 w dniu 2012-07-26 23:36:57
...
Napisał(a)
witam mam pytanie.
może kiedyś ktoś robił jakis "dietetyczny" dżem na bazie słodziku?
żeby zrobic i do słoika zapasteryzowac i na zimę do omletu jak znalazł
tylko nigdzie nie moge znaleśc czy takie cos da się w ogóle zrobic
teraz sezon np. na śliwki to można by pokombinowac.
może kiedyś ktoś robił jakis "dietetyczny" dżem na bazie słodziku?
żeby zrobic i do słoika zapasteryzowac i na zimę do omletu jak znalazł
tylko nigdzie nie moge znaleśc czy takie cos da się w ogóle zrobic
teraz sezon np. na śliwki to można by pokombinowac.
Aktualny dziennik:
http://www.sfd.pl/Mariusz_Żaba:_MPJ_2015_str_34,_Kłodzko_44-t1089000.html
Galeria zdjęc:
http://www.sfd.pl/Marian_rocznik_92-t628047.html
DOPÓKI WALCZYSZ JESTEŚ ZWYCIĘZCĄ!
Poprzedni temat
Wysokobiałkowe leczo
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- ...
- 301
Następny temat
Naleśniki z cycem kuraka
Polecane artykuły