SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

POJEDYNCZE PYTANIA VOL. 10

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 198056

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 142 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 2203
@helenik nie nie musisz możesz od razu podawać z tym że na nie których źle działają (wzdęcia i gazy) flawonoidy które się rozkładają właśnie po przez namaczanie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 1930 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 30461
Witam, czy np naleśniki można robić z mąki razowej / żytniej zamiast płatków owsianych ?. Czy wtedy będą się jakoś lepiej smażyć? z płatków często mi się rozpadają :/

Nie siłą lecz odwagą zdobywaj!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 142 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 2203
@Trimax49 tak pewnie że można, płatki maja to do siebie że się nie trzymają, możesz je też zmielić albo zetrzeć na proszek
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 298 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 34626
co lepsze bezposrednio po treningu jeden duzy banan czy sklanka mleka?moze cos innego?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 287 Wiek 45 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1962
Czy dodanie cytryny przed parzeniem herbaty lub po jej zaparzeniu robi jakąkolwiek różnicę?

Zmieniony przez - Balsen1 w dniu 2012-06-11 12:48:24
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 142 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 2203
pomyłka w druku nie flawonoidy tylko fityniany (pomyliło mi się:P)

@tomb1 banan
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 1930 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 30461
Próbowałem mielić itp no ale, jednak jak zauważyłem ze zwykłej mąki pszennej wychodzą dużo lepiej więc myślę że z mąki razowej, byłoby tak samo.

A jaką mąkę byście radzili do takich wypieków ? typ , rodzaj ?

Nie siłą lecz odwagą zdobywaj!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2032 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 35414
mam pytanko jak wyglada procentowe albo gramowe zapotrzbowanie WBT na redukcji ile czego dac najlepiej ?czytałem na forach i tak dalej roznie pisze , a wiec słucham sugesti
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 2431 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 74125
Witam,jestem na diecie na mase,odkad wszedlem na diete puszczam czesto "smierdzace baki" .Czym to moze byc spowodowane? Nadmiarem wegli? Jajka odpadaja bo nie jadlem ich teraz 3 dni i dalej to samo,jednak o slabszym zapachu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 2431 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 74125
buli09876
mam pytanko jak wyglada procentowe albo gramowe zapotrzbowanie WBT na redukcji ile czego dac najlepiej ?czytałem na forach i tak dalej roznie pisze , a wiec słucham sugesti


Daj 2.5-3g/kg masy ciala bialka,1.5-2g zdrowych tluszczy,reszte zapotrzebowania kcal wypelnij weglami.
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ocena diety masowej po redukcji

Następny temat

Dieta na masę do oceny +kilka pytań

WHEY premium