SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

MARIAN 17/ pods,str.179 i 196 new 240

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 248254

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Trzeba boczki powycinać zeby to się pokazało. Właśnie niektórzy to nawet to mają strasznie wysoko co zaznaczyłeś, kozacko to wtedy wygląda. na następne wakacje 2011 będę takie coś miał :P

Stały progres drogą do sukcesu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 1989 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 6423
"Stały progres drogą do sukcesu."

Madrze powiedziane

P.S.
Poczytam po szkole i ogarne co ty tam dokladnie robisz bo narazie przejzalem tylko fotki ! trzymaj sie !
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10650 Napisanych postów 30005 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 609926
Sevrond chiałbym miec te misnie widoczne, wierze ze tobie tez sie uda

Stały progres drogą do sukcesu.
całkowicie się ztym zgadzam

Devi jak przejzysz daj znac jak tam wrazenia



micha z dziś:

1.100g owsa+3jajka+orzechy+pomidor
2.bułka z ziarnami+ 100g piersi
3.j/w
4.100g kaszy+udko+kapusta kiszona
5.60g owsa+4jajka na boczku+pomidor
6.wejdzie twaróg

i jeszcze takie pytanie do was a szczegolnie do Bzyka odnoscie tego makaranu z mąki durum z biedronki bo kupiłem na spróbe i nie wiem czy tobie chodziło o taki?I czy taki moge jesc?




Zmieniony przez - MARIAN 17 w dniu 2010-01-12 19:45:51
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 10621 Napisanych postów 16182 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 272461
Jeśli to ten sam skład co rurki, to właśnie ten makaron . Bardzo dobry w smaku jest.

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10650 Napisanych postów 30005 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 609926
Na tym makaronie pisze taz że skład to: Semolina z pszenicy durum, woda

więc nie wie czy to ten czy nie??
i jak cos to moge go szamac w każdym posiłku nie tylko po treningowym?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 2996 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 34857
Po treningu daj biały ryż. A przed treningiem możesz dać właśnie ten makaron. Ja ogólnie makaron rzadko jem bo odnosze wrażenie jak bym nic nie jadł po nim. Ryż brązowy z biedronki bardzo dobra rzecz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 10621 Napisanych postów 16182 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 272461
Tak, to ten makaron. Możesz go jeść i przed i po. Osobiście brązowego ryżu nie trawie, wole basmati.

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10650 Napisanych postów 30005 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 609926
Avasso ja zawsze jem po treningu ryż biały makaronu jeszcze takiego nie jadłem jutro pewno bedzie pierwszy raz, go kiedyś trzeba spróbowacRyż brązowy też lubie ale w biedronce jakos nie widziałem nastepnym razem sie rozejrze lepiej

Bzyku to dobrze ze to ten makaron, jeśli mi podjedzie to na pewno zaczne go szamac
A ryzu basmanti jeszcze nie próbowałem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
"Ryż brązowy z biedronki"
U mnie takiego nie ma. Po brazowy musze leciec 50 km do innego miasta, zeby w miare dobrej cenie kupic.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 217 Napisanych postów 36673 Wiek 38 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 115952
to specjalnie jedzisz 50km po ryż

koszt podróży przewyższy cenę ryżu

Marian - dobry makaron, szamaj śmiało

HST PUSH & PULL - mój autorski "system" treningowy:http://www.sfd.pl/-t589381.html
Dieta LOW-CARB, art dla początkujących: http://www.sfd.pl/-t655403.html
Redukcja od A do Z - wszystko o redukcji:http://www.sfd.pl/-t654560.html
Tabata - co to jest i za co ją lubię?: http://www.sfd.pl/-t963145.html
Takie wielkie, takie niewinne. A same niosą na grzbiecie skrzydlatą kostuchę. Polską śmierć.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

4500km od domu 2500m.n.p.m Vol II/log żelesia

Następny temat

dziwna klatka

WHEY premium