Treści publikowane w tym dziale mają charakter informacyjny i stanowią wymianę doświadczeń użytkowników. Nie zastępują konsultacji lekarskiej, diagnozy ani indywidualnej porady medycznej.
W przypadku problemów zdrowotnych, podejrzenia choroby lub stosowania leków skonsultuj się z lekarzem lub wykwalifikowanym specjalistą.
Szacuny
177
Napisanych postów
1313
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
55012
M4tek to że miałeś i znikło to nie znaczy że u każdego zniknie, bo jest masa ludzi którzy dostali gino w okresie dojrzewania i im zostało. Jeśli gruczoł nie przerodził się stan nieodwracalny to może zniknąć + można też pomóc lekami na zbicie estro/prolaktyny jak wiemy od którego hormonu nam wywaliło. Jeśli się przerodzi w stan nieodwracalny to pozostaje tylko zabieg i nic innego z tym nie zrobimy :) lasica02 to ciesz się że się cofa ;) Hormony wracają do normy i schodzi.
Szacuny
0
Napisanych postów
55
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1509
zibol18 7 mm i chcesz wycinać.. spal tłuszcz i zobacz jak to będzie wyglądało , gruczoł mężczyzny ma nawet 5x15mm , napisz jaki masz ten wymiar (7mm na ile).USG nie wykryję Ci czy to jest wina hormonów czy czegoś innego.Podaj utkanie (strukturę tego gruczołu)
Szacuny
27
Napisanych postów
1018
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
18539
Witam, mam takie pytanie czy ginekomastia może sama "zejść" i powrócić na innym sutku, w okresie dojrzewania miałem taka twardą tkankę pod sutkiem, wielkość hmm... około 3 sutków, lecz ona po kilku latach zeszła, teraz w wieku 20lat to samo powróciło lecz na prawym sutku, wielkość podobna, mogę to normalnie złapać przez skórę i trzymać.
Szacuny
3
Napisanych postów
79
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2737
Witam, Mam pytanie do obeznanych w gino i może troche SAA, byłem u lekarza i powiedział że może zrobić operacje ale jeśli się nie skończyło 21 lat to można spróbować to wyleczyć hormonalnie ( sterydy w małych dawkach ) oczywiście chodzi o sytuacje jeśli hormony były by złe. Nigdy nie brałem SAA gino mam z okresu dojrzewania. Jest to możliwe czy raczej mała szansa?
Szacuny
0
Napisanych postów
26
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
352
Witam po krótkiej przerwie, mam kilka pytań.
Do jakiego lekarza udać się z tym gównem na klacie gdy nie jestem pewien jeszcze przy okazji swoich hormonów? Długo trwa leczenie hormonowe?
Zmieniony przez - Mobyx w dniu 2012-07-07 12:13:35
Zmieniony przez - Mobyx w dniu 2012-07-07 12:14:09