WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

GINEKOMASTIA Cz. 3

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 528012

Nowy temat Temat zamknięty
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 79 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2737
Z Kielc nie Katowic :) Albo masz za dużo sałaty i robisz za 5.5 - 7 u plastyka, albo jedziesz do rylskiego i masz to samo za 2.5 tyś.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 18 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 217
FraMat
Jeszcze pytanko do tych co już po. Ile trwała wasza operacja u dr. Rylskiego? Chciałem sobie zaplanować powrót, a mam mało połączeń , nie wiem czy się wyrobie. Wiadomo, zależy od przypadku, ale będę wdzięczny jeśli orientacyjnie mi powiecie. Od momentu wejścia do gabinetu do wyjścia z kliniki ?

Dajcie jakieś info DZIŚ WAŻNE! Danke.

Zmieniony przez - FraMat w dniu 2013-03-04 17:09:03

wszystko trwalo lacznie u mnie ok 3h; zabieg ok 2h
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 110 Wiek 113 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 2917
^
To tyle samo co u mnie

Zmieniony przez - FraMat w dniu 2013-03-06 01:02:36
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 35 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 702
Witam Panowie, dr Rylski wyznaczył mi termin pod koniec maja na zabieg a mi bardzo zależy zeby to było w kwietniu lub ewentualnie na początku maja. Czy jest ktos chętny na zamiane? bardzo prosiłbym o oppowiedz, możliwe wynagrodzenie;)
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 14 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 222
Witam. Mam taką samą sytuację jak kolega wyżej. Zabieg umówiony na 28 maja, ale w 2 kolejne soboty jestem świadkiem na ślubie i organizuje kawalerski, wiec byłoby dobrze gdybym był w formie..;p Jakby ktoś chciał się zamienić na marzec/kwiecien/początek maja to proszę o kontakt
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 73 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1702
szkoda chlopcy ze teraz dopiero pytacie bo 1.5tyg wstecz zrezygnowalem z 9 marca przez walone studia, sam mam zabieg teraz na maj ustalony i tez czekam na jakis wczzesniejszy termin, przedemna na liscie bylo 4 osoby ktorym zalezalo rowniez na wczesniejszym zabiegu, wiec jesli nikt z forum sie z wami nie zamieni to niestety pewnie wszyscy bedziemy mieli zabieg w dosc nie komfortowym czasie
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 14 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 222
ooo, faktycznie szkoda... Z chęcią bym się wbił w ten termin... No ale trudno. Może ktoś jeszcze będzie chciał się zamienić;)
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 35 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 702
no też byłem zaskoczony że dopiero na końcówke maja mam, co bym dał za kwiecień;)
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 1734 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 15566
Moze ktos opisac wszystko w punktach jak umowic sie na wizyte u dr rylskiego? Co potrzebuje, czy musze miec jakies badania zrobione, czy nie przeszkadza to ze jestem obecnie na cyklu(:P), ile sie placi za wizyte i za zabieg oraz ile około się czeka na operacje, czy operacja jest robiona pod narkozą ?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 73 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1702
dzwonisz i sie umawiasz,proste, jesli masz blisko jak ja czyli okolo 100km do Kielc to mozesz jechac na konsultacje, doktor obejrzy suty i powie jak wiekszosci ze gino i ze masz zrobic usg sutkow i jader, jesli nie to przez telefon tez wszystko CI szczegolowy wyjasni i opisze, to czy jestes na cyklu nie wiem czy ma znaczenie, musisz sam doktora zapytac, ja za wityte zaplacilem chyba 50-70zl ale doktor tylko dotknal moje suty i tyle,na operacje czekasz troche ponad 2 miesiace w chwili obecnej a sam zabieg jest na znieczuleniu ogolnym, doktor powiedzial mi ze bardziej ryzykowne bylo by poddanie mnie narkozie niz sam zabieg
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat zamknięty
Poprzedni temat

wydolność na zawodach a treningu

Następny temat

częściowo zdrętwiały palec u nogi

electro
Polecane artykuły