No, chyba w końcu powrót do normalności. Na flakach się uspokoiło i samopoczucie powoli wraca do normy, już nie czuję się jak wrak. Może i nie jest jakoś mega idealnie, ale wracam na właściwe tory. Jeszcze tylko byle do końca tygodnia w robocie i chwila oddechu
Cardio:
50min rano na czczo na rowerku stacjonarnym
Trening:
LEGS
1. Przywodziciele na maszynie 25x102kg | 25x102kg | 25x102kg | 25x102kg
2. Przysiady ze sztangą z tyłu 8x170kg | 6x170kg | 15x140kg
3. Front squat + wyprosty na maszynie 10x90kg(20x52,5kg) | 10x90kg(20x52,5kg) | 10x90kg(20x52,5kg)
4. Uginanie obunóż na maszynie 10x9sztabek | 10x8sztabek | 10x8sztabek | 8x8sztabek x5 x4 (rest pause)
5. Żurawie 13 reps | 11 reps | 11 reps
6. Spięcia brzucha skos- 4s20reps 25kg
7. Wznosy nóg 4s20reps 5kg
8. Ab roller 10|10|9
Zaczęło się fajnie, ale na siadach trochę ta dwójka dała się we znaki i ciężko było zrobić jakikolwiek progres, nawet musiałem nieco uciąć powtórzeń, aczkolwiek dodałem dodatkowo hack squats i suwnicę, by nabić tą objętość i weszło dobrze Dwójki też zachowawczo, bo jednak delikatny dyskomfort był, ale trening jak najbardziej na plus
Suplementacja:
ALA -dawkowanie 300mg do każdego posiłku z ww w ciągu dnia prócz około treningowych
cynamon po treningu 2-3g
2g vit c 1g do śniadania,1g do ostatniego posiłku
chrom 200mcg do każdego posiłku z ww w ciągu dnia i 400mcg do posiłku po treningu
vit d3 12000iu dziennie
b12 1000mcg dziennie
kwas foliowy 500mg dzeinnie
żelazo 20-25mg dziennie
magnez 3x200mg do posiłków
b-complex 1tab wieczorem
omega 3 - 6 kaps dziennie,3 rano,3 wieczór
NAC - 4x600mg dzinnie
ostropest 2x1000mg dziennie
cynk 30mg dziennie wieczorem
kompleks witaminowy
ENZYMY trawienne - do największy posiłków
Liv52 DS. -4 tab.dziennie
cholesterol pro NOW-a 1000mg rano na czczo
udca 1000mg ed
acard 75mg dziennie
ABANA 2x1tabs
Horse extract 2x600mg
Podczas treningu: eaa, kreatyna, glutamina, tauryna
Micha:
Przedtreningowy: 75g płatki jęczmienne, 100g jabłka, 50g banana, 66g wpi
Potreningowy: 100g płatki jęczmienne + 50g kasza manna + 78g WPI + 150g jabłka + 75g truskawek
300g ziemniaków + 275g piersi + warzywa
50g kasza gryczana + 275g piersi + warzywa
omlet z 150g twarogu, 150g białek jaj, 50g serka wiejskiego, 6g WPI, 75g mąki żytniej
400g serka wiejskiego, 18g WPI, 40g masła orzechowego
Przygotowania na sezon 2019, zapraszam:
https://www.sfd.pl/Dawid_Cnota__ROAD_TO_2019!-t1181749.html