Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
72
Panowie z czym jeść ryż bo chce jak najczęsciej go jeść :)
Dodatkowo co najlepiej pić ? Wode czy np. Kubuś czy coś takiego..
Wszystkie rodzaje ryb mogą być ? :)
Szacuny
0
Napisanych postów
27
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1030
Czy jest sens dodatkowa suplementacja bcaa skoro w 1 porcji izolatu białka mam 6,6g BCAA, czyli pochłaniam dziennie około 13gram BCAA jeszcze przy diecie stricte masowej ????Prosze o odpowieć nurtuje mnie to pytanie
Szacuny
1
Napisanych postów
39
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2857
Mam jedno pytanie, teraz do szkoły zabieram kanapki z kotletem z kuraka a ostatnio zakupiłem schab wieprzowy i chcę go sobie upiec , czy będzie to dobry zamiennik za kuraka do kanapki ?
Szacuny
1
Napisanych postów
687
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
7696
Węglowodany proste po treningu siłowym oraz rano w mixie ze złożonymi oczywiście w przewadze tych 2, rano pokusiłbym się o rodzynki jeśli chodzi o walor smakowy i korzyść z nich płynącą (odkwaszenie). Po aero posiłek w odstępie 30 minut od zakończenia aerobów.
Szacuny
1
Napisanych postów
687
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
7696
Lepszym rozwiązaniem było by gotowanie ryżu i pieczenie, gotowanie mięsa. Oliwa z oliwek nie nadaje się do smażenia ponieważ ma niską temp. dymienia. Jeśli bardzo chcesz smażyć kup spray do smażenia Oli-oli lub PAM chyba że masz patelnie do której potrawy nie przywierają. Pamiętaj, że w smażenie w temp. powyżej 180C jest niebezpieczne dla zdrowia. Tak masz wliczać użyty tłuszcz jednak to co użyjesz do smażenia nie zostanie w pełni "wchłonięte" przez mięso.
Zmieniony przez - Vexel w dniu 2011-02-08 14:57:29