Szacuny
1
Napisanych postów
2934
Wiek
29 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
25646
s.m.p.a
Czy na pewno dodawanie węglowodanów to dobry pomysł? Uważam, że i tak mam ich już dużo, a wszędzie mówi się o ich szkodliwości, o tym jak łatwo ich nadmiar idzie w tk. tłuszczową. może lepiej podbić tłuszcze? Jeśli błędnie rozumuję, poprawcie mnie. Szczególnie, że moja aktywność jest teraz o wiele mniejsza niż kiedyś, ograniczam się do siłowni 3x/tyg.
Zmieniony przez - Skodzio w dniu 2010-11-21 12:52:15
Szacuny
1
Napisanych postów
2934
Wiek
29 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
25646
Ok, dzięki ;)
Jeszcze jedno pytanie:
Mam dostęp do chlebów chyba dobrej jakości (w składzie tylko mąki razowe, sól, drożdże, woda) z małych piekarni. Czy włączenie chleba jak źródło WW do dwóch posiłków (po 100g) to nie będzie przesada? Chleb nie wymaga obróbki, jest łatwy do zjedzenia "na wynos".
Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
182
Proszę o ocenę rozkładu btw. dla kolegi - posiłki sam ułożę.
Rotacja btw - w DT 2950 kcal, w DNT 2400 kcal
- węgle w dnt 1,6g/kg w dt 3,7g/kg
- białko 2,75g/kg razem z roślinnym
- tłuszcze w dt 1,2g/kg w dnt 1,5g/kg
179cm, 80kg, 16-18%bf, endomorfik.
Trening 4x w tyg. średniointensywny. poza tym szkoła, bez innych sportów.
Cel (czysta) masa.