...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
nie wiem czy pisałes juz czy nie jak robisz ten schab
Mógłbym prosic przepis na niego?
Mógłbym prosic przepis na niego?
...
Napisał(a)
Powodzenia w dążeniu do celu :)
Zapraszam do siebie w wolnych chwilach :)
Zapraszam do siebie w wolnych chwilach :)
...
Napisał(a)
TATAR wygląda smakowicie!! Na tym zdjęciu jak sałatka owocowa (mięso jak owoce granatu)
pzdr
pzdr
...
Napisał(a)
K3 - może to wspieranie regionalnych wyrobów
Adzik - chyba zakochałem się w tatarach Wszystko zawdzięczam mojemu Ś.P. Tacie, który za każdym razem jak zabierał mnie na wyjazd kupował tatara. To On spowodował, że tak szaleję za tatarem ale nie chciało mi się przygotowywać. Odnalazłem gotowce i świat zaczyna się na nowo
Molu - nie wiesz co najlepsze dla Brysi
Pawełek - nie chce mi się drobno kroić i wychodzę z załaożenia, że wszystko w brzuchu się wymiesza 1 żółtko to ginie w ogromie mięcha. 4 to minimum
Dnos - masz rację, najważniejsze, że zacząłem jeść warzywka i to nie ważna forma. Schabik super sprawa polecam
bic - jak we wszystkim
buraq - schab ze śliwką i morelami. Przepis jest wmiarę szybki. 2kg schabu, robisz dwie dziury w środku i nadziewasz w jednej śliwkami a w drugiej morelami. Następnie posypuję przyprawą z KAMISA schab z żurawiną, wkładam do rękawa foliowego i kilka godzin stoi se w lodówce. PRzechodzi i pieczę ok 90-120minut. Nic więcej nei trzeba robić.
Lwp - dzięki, Spoko wlecę do Ciebie.
debee - faktycznie bardziej sałatkę warzywną przypomina aniżeli tatara
Adzik - chyba zakochałem się w tatarach Wszystko zawdzięczam mojemu Ś.P. Tacie, który za każdym razem jak zabierał mnie na wyjazd kupował tatara. To On spowodował, że tak szaleję za tatarem ale nie chciało mi się przygotowywać. Odnalazłem gotowce i świat zaczyna się na nowo
Molu - nie wiesz co najlepsze dla Brysi
Pawełek - nie chce mi się drobno kroić i wychodzę z załaożenia, że wszystko w brzuchu się wymiesza 1 żółtko to ginie w ogromie mięcha. 4 to minimum
Dnos - masz rację, najważniejsze, że zacząłem jeść warzywka i to nie ważna forma. Schabik super sprawa polecam
bic - jak we wszystkim
buraq - schab ze śliwką i morelami. Przepis jest wmiarę szybki. 2kg schabu, robisz dwie dziury w środku i nadziewasz w jednej śliwkami a w drugiej morelami. Następnie posypuję przyprawą z KAMISA schab z żurawiną, wkładam do rękawa foliowego i kilka godzin stoi se w lodówce. PRzechodzi i pieczę ok 90-120minut. Nic więcej nei trzeba robić.
Lwp - dzięki, Spoko wlecę do Ciebie.
debee - faktycznie bardziej sałatkę warzywną przypomina aniżeli tatara
Powrót do korzeni :)
...
Napisał(a)
Dzisiejsza supelmentacja:
NA noc 4xZMA TREC
Aminokwasy WHEY SYSTEM 10sztuk TREC przed śniadankiem oraz OMEGA 3 TREC 3x3 do posiłków w ciągu dnia
50gram koncentraru białkowego smaku WIŚNIA TREC do szejka
kolejne tatary do kolekcji tym razem MORLINY
Zmieniony przez - Wuchta34 w dniu 2010-03-28 23:01:45
Powrót do korzeni :)
Poprzedni temat
Duża klata = Duży Ciężar ?
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- ...
- 300
Następny temat
ROZWÓJ/RZEŹBA ODPOWIEDNICH CZĘŚCI KLATKI PIERSIOWEJ
Polecane artykuły