No to marzec rozpoczynam od zakończenia okresu masowego. Teraz wjeżdzam na kilkutygodniowe ustabilizowanie wagi, po którym nastąpi już prep
Aktualnie waga 104,1kg, na rozpoczynający się tydzień brak zmian w diecie, cardio i treningach.
Odnośnie wczorajszego dnia - czasem warto wyluzować, gdy jeszcze można. Mimo, że wszystkiego trzymam sie sztywno, to wczoraj trochę chillu na wieczór. I w sumie wyszło tak, że wpadły dodatkowe 2 lampki wina, ale nie zjadłem ostatniego posiłku, gdyż nie chciałem już go wpychać w siebie na siłę
Uśmiech drugiej osoby ważniejszy niż wszystko wokół
Moja szamka z prawej zgodnie z makro, a dobrze, że z pichceniem tego po lewej nie musiałem się spinać, by wsio grało
Dziś planowy rest day, ostatni dzień we Wro i wracam do rutyny. Dziś to odpoczywam totalnie, bo jeszcze wszystkie posiłki są mi podawane dziś pod nos, wszystko wyliczone, nic ponad plan, tak to można żyć
Nie mogę się już w końcu tej redu doczekać, bo głód startów jest, a zarazem ciekawość ile udało się zbudować w tym okresie i jaką wagę wniosę na scenę
Cardio:
brak
Suplementacja:
ALA -dawkowanie 300mg do każdego posiłku z ww w ciągu dnia prócz około treningowych
cynamon po treningu 2-3g
2g vit c 1g do śniadania,1g do ostatniego posiłku
chrom 200mcg do każdego posiłku z ww w ciągu dnia i 400mcg do posiłku po treningu
vit d3 12000iu dziennie
b12 1000mcg dziennie
kwas foliowy 500mg dzeinnie
żelazo 20-25mg dziennie
magnez 3x200mg do posiłków
b-complex 1tab wieczorem
omega 3 - 6 kaps dziennie,3 rano,3 wieczór
NAC - 4x600mg dzinnie
ostropest 2x1000mg dziennie
cynk 30mg dziennie wieczorem
kompleks witaminowy
ENZYMY trawienne - do największy posiłków
Liv52 DS. -4 tab.dziennie
cholesterol pro NOW-a 1000mg rano na czczo
udca 1000mg ed
acard 75mg dziennie
ABANA 2x1tabs
Horse extract 2x600mg
Micha:
100g płatków owsianych, 125g piersi z kurczaka, 150g serek wiejski, 18g WPI, 20g masło orzechowe
100g kasza jaglana + 125g piersi z kurczaka + 36g WPI + 200g warzyw, 10ml oliwa z oliwek
100g kasza jaglana + 125g piersi z kurczaka + 36g WPI + 200g warzyw, 10ml oliwa z oliwek
100g kasza gryczana + 150g piersi + 130g tuńczyk + 100g warzyw, 20g orzechy włoskie
100g kasza jęczmienna + 125g piersi + 36g WPI + 200g warzyw, 10ml oliwa z oliwek
omlet z 3 całych jajek + 100g białek jaj + 150g serek wiejski + 12g WPI + 20g masło orzechowe
Przygotowania na sezon 2019, zapraszam:
https://www.sfd.pl/Dawid_Cnota__ROAD_TO_2019!-t1181749.html