SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Krzychu - Gruby podejście pod 1/2 IM 2022 ;)

temat działu:

Strength & Endurance

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 510542

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4078 Napisanych postów 3699 Wiek 28 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 151083
Na patelni I to takiej standardowej 22cm, nie większej, bo ostatnio w prezencie dostaliśmy nową z Tefala więc póki co zayebista powłoka i nic nie przywiera nie pali. Dlatego taki gruby wyszedł, na większej będzie inaczej i szybciej się zrobi

Tutaj było: białko jaj, jajko całe, WPC, skrobia (budyń), jaglane, słodzik, kakao, cynamon, pdp + truskawki
Najważniejsze - jaglane zalewam wodą tak ok. paznokieć nad poziom płatków i do mikrofali na 3min - nasiąkną tym wszystkim i takie wrzucam do reszty. Skrobia pozwala to zbić ładnie jak tutaj, bo jak mniej ww do wykorzystania (tutaj 160, zazwyczaj pod 80 robię) to wtedy bez skrobi i omlet jest jeszcze mocniej "mokry" w środku, ale ja takie lubię
~17min na małym ogniu, jeśli robie bez skrobi to przerzucam potem na drugą stronę na dosłownie minutę, a tutaj zrzuciłem na blaszkę i dałem do piekarnika na ~5min żeby podpiec górę
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 287 Napisanych postów 2303 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 99903
a jakaś gramatura? w sensie ile białek jaj,ile wpc, ile budyniu? co to jest pdp? jak piekarnik to dla mnie odpada,nie mam rano czasu na bawienie się jeszcze w grzanie pieca
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3194 Napisanych postów 15858 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 887730
proszek do pieczenia - a gramatura indywidualna przecież nie każdy ma takie samo makro
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 287 Napisanych postów 2303 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 99903
wiem,że nie każdy ma takie samo makro,ale chodziło mi o ilości mniej więcej,żeby nadawało się do jedzenia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4078 Napisanych postów 3699 Wiek 28 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 151083
Piekarnik zagrzałem wyjątkowo bo właśnie nie chciałem stracić efektu nakręcenia smaku przez patrzenie Możesz obrócić tak samo, to tylko chwila żeby przypiec z góry to co za bardzo wilgotne.

Składniki z tego:
300g białek, 1 jajko, 12g wpc, 80g skrobi, 120g jaglanych, reszta na oko
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 287 Napisanych postów 2303 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 99903
i to właśnie chciałem zobaczyć :) ja omleta tylko na patelni,z dwóch stron,szybka akcja. Dzięki!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4078 Napisanych postów 3699 Wiek 28 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 151083
Zapytam tutaj do tych co zaglądają, potem jeszcze może gdzieś indziej napiszę:

CZY SĄ NA FORUM OBECNE OSOBY, KTÓRE PRZECHODZIŁY BIAŁACZKĘ (lub ich bliscy)? Jeśli tak to proszę bardzo o wiadomość na priv, mam kilka pytań w tej kwestii a moja wiedza jest mocno ograniczona.
Dziękuję z góry
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4078 Napisanych postów 3699 Wiek 28 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 151083
06.03.2019
Pull

Wiosło nachwytem 177,5kg x10, 145kg x15
Wiosło hantlą 60kg x14, 47,5kg x17
Rack Pull 230kg x10, 190kg x14
Ściąganie V 2x
Narciarz 1x

Odwrotne linki 2x
Facepull 2x

Młotki 37,5kg x8, 30kg x14
Uginanie w bramie 2x

Łydka siedząc 3x
Brzuch 4x (skłony maszyna + skosy 30kg x20)








Nie wygląda najgorzej
Nie wiem czy to zasługa względnie wysokich powtórzeń przy dość sporym ciężarze ale sapię jak lokomotywa i dochodzę do siebie dłuższą chwilę
Przy wiośle hantlą to już mroczki były
Rack dzisiaj z kolan (1 stopień wyżej) ale za to nie typowe T&G tylko jak widać z delikatnym stopem, mocniej spinałem łopatki to też lepiej poczułem grzbiet.
Dalej najszersze/tył już mocno spompowany, nabicie też ekstra, Czarek z drugiego filmu co go tam widać (Przemo nie głódź go ) sam też tak stwierdził więc nie jest źle chyba.

Fotka w szatni słaba, bo nie miałem już sił się przypiąć, nóg nie mogłem do końca bo obolałe po poniedziałku mocno jeszcze, a łapa się już trzęsła a nie zdążyłem jeszcze wymieszać ryżu z płatkami I prześwietlone wyszło i więcej wymówek brak Trzeba się opalić bo jest tragedia.



Miska:
1) Tosty z serem
2) Manna z płatkami i bananem, kurczak
Trening - carbo
3) Ryż z ananasem, płatkami i WPC
4) Kasza jaglana z mielonym indykiem, batat i trawa z sosem vinegrette 0%
5) Tortilla z kurczakiem, serem i groszkiem
6) Twaróg z masłem

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 21669 Napisanych postów 30886 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 871896
Nie glodź? Jak on mi płaczę ze przejść nie może
Muszę się wybrać w końcu na te S4 zrobić rozeznanie
A u Ciebie forma ciągle świetna, bf ładnie się trzyma
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4078 Napisanych postów 3699 Wiek 28 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 151083
Ch*jowo jest, tak fitnessowo-zdrofitowo, zmarnujesz tylko czas
Dziś do hantla 50 dokleiłem na taśmę 4x2,5kg bo wielkie to talerzyki a ciężaru brak.
Sztangi już od 140kg się wyłamują, podłoga śliska nie idzie się zaprzeć na ławkach czy przy wyciągach.
A mój Ursus znowu przełożyli otwarcie na kwiecień Więc cały czas tutaj zapieprzam
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

DT - dziennik dragona

Następny temat

WIELKANOCNE NAGRODY

forma lato