SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Krzychu - Gruby podejście pod 1/2 IM 2022 ;)

temat działu:

Strength & Endurance

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 505623

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 108 Napisanych postów 642 Wiek 30 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 29892
Twój pierwszy akapit dziś to czytałem tak, jakbym sam go pisał Faktycznie jedzonko zacne i tylko się cieszyć jak wszystko wraca na właściwe tory
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4078 Napisanych postów 3699 Wiek 27 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 151005
Naimad no jak tu się nie cieszyć jedzeniem Jeszcze po takich przejściach jak u mnie to z dnia na dzień co raz chętniej łapię za sztućce

Przez te zmiany na forum coś się spierpapier z fotkami żarcia, to tak dla koloru wstawiam jeszcze raz


Edit: cała czas zmienia link obrazu więc zobaczymy, czy to naprawią



Zmieniony przez - BroStyle w dniu 2017-04-09 23:35:47
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4078 Napisanych postów 3699 Wiek 27 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 151005
Dzień 8/56

Push:
0) Rotatory
a) WL R6 20kg/20kg/30kg/40kg/50kg/55kg/60kg/65kg
b) Wyciskanie hantli skos+ 12x15kg, 10x20kg, 8x25kg
c) OHP R8 20kg/25kg/30kg/35kg/40kg
d) Wznosy hantli w bok 3x15x10kg
e) Dipsy 3x10x5kg
f) Prostowanie nad głową z linką wyciągu dolnego 3x12
g) Łydki stojąc 4x15
*) Cardio wieczorem 20min rowerek ~60%

Porównując do treningu sprzed tygodnia zayebisty skok siły, pamięć mieśniowa chyba działa Jak wszystko tak dalej pójdzie to będę mega zadowolony.

Miska:
1) 145g pieczywa, 260g szynki konserwowej, 22ml lnianego, 75ml soku własnoręcznie tłoczonego z jabłek


2) 63g kleik ryżowy, 140g banana, 30g WPI, 100g schabu chudego


3) 225g indyka, 100g ryżu, 5ml lnianego


4) 225g indyka, 100g ryżu, 6ml lnianego
5) 3 jajka, 30g WPC, 120g jaglanych, 20g masła orzechowego


Mimo dosyć mocno objętościowo miski jak na 3k kcal to głód trochę doskwiera, przez co np. dziś podjadłem sobie dwa razy po marchewce z kubkiem żurku białego z niedzielnego rodzinnego obiadu Ale dla mnie to jest "nic" i wgle tego nie liczę Po świętach dołożę ok. 200kcal do posiłku po treningu.

Pomiary z dziś:
Waga: 82,3kg / 83,8kg
Pępek: 78cm / 78cm
Talia w najwęższym miejscu: 76cm / 76,5cm
Biceps: 37cm / 38cm
Udo: 60cm / 61cm
Łydka: 37cm / 38cm
Glikogen i woda wraca


E: To forum nadal jest zbugowane, fotki na mobilnej nie widać, na normalnej widać, aJTi do roboty


Zmieniony przez - BroStyle w dniu 2017-04-11 07:02:33
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4078 Napisanych postów 3699 Wiek 27 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 151005
Dzień 9/56

Pull:
0) Mobilizacja łopatek, bioder
a) MC Klasyk R6 20kg/20kg/40kg/60kg/80kg/90kg/100kg
b) Podciąganie wąskim neutralnym 10p, 10p, 8p x cc
c) Wiosłowanie sztangą nachwytem 3x10x50kg
d) Ściąganie drążka podchwytem siedząc 2x12
e) Odwrotny butterfly 3x15
f) Facepulls 2x12
g) Uginanie ze sztangą stojąc 3x10x25kg
h) Uginanie z supinacją na ławce skośnej 2x12x9kg
i) Łydki stojąc 4x15
*) Cardio między 3 a 4 posiłkiem, 20min rowerek ~60%

Siła wraca, jestem zadowolony Na siłowni znajomi przyznali, że między tym tygodniem a poprzednim spora zmiana u mnie w wyglądzie więc można stwierdzić, że jest dobrze

Miska:
1) 120g pieczywa, 40g sera żółtego, 200g szynki konserwowej, 200ml soku własnoręcznie tłoczonego z jabłek, 10ml lnianego


trening
2) 100g schabu chudego, 30g WPC, 85g kleiku ryżowego, 200g truskawek


3) 100g ryżu, 210g indyka, 6ml lnianego


cardio
4) 100g kaszy jaglanej, 115g indyka, 105g polędwicy wędzonej, 10g majonezu light, 1 jabłko


5) 3 jajka, 90g jaglanych, 100g banana, 40g WPC, 20g masła orzechowego


Żarcia objętościowo sporo poprzez warzywa, passatę, omlet wychodzi gruby bo robię go na patelni 22cm a nie dużej. Może przez objętość dziś na czczo waga wskazała 85,1 Dobrze, trzeba ruszać do przodu
Fotki może się załadują może nie, aż dziwne, że największe forum sportowe w Polsce ma takie g*wniane problemy, ekipa it chyba do wymiany


Zmieniony przez - BroStyle w dniu 2017-04-12 10:53:34
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 179 Napisanych postów 1482 Wiek 40 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 56398
No porażka zdecydowanie, fot dalej nie widać.., waga się rozhulała co:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4078 Napisanych postów 3699 Wiek 27 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 151005
Dziwne, bo jedno u samej góry tej strony widać, a było wklejane już podczas poprawek, tych nie widać, szkoda, nie zobaczycie jakie smakołyki wcinam
Waga wraca, w sumie na wagę to za bardzo nigdy nie patrzyłem, interesowały mnie obwody i lustro, póki co jest zayebiście, nie sądziłem, że po takim wyniszczeniu i wypałaszowaniu organizmu praktycznie ze wszystkiego powrót będzie przebiegał dość szybko i sprawnie


Zmieniony przez - BroStyle w dniu 2017-04-12 16:45:10
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Szacuny 94087 Napisanych postów 363914 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1667537
cały czas robią poprawki , ma być lepiej

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4078 Napisanych postów 3699 Wiek 27 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 151005
Dziś dodatkowo nie mogę wysłać całej odpowiedzi jak zawsze To wstawię jutro rano, dobranoc wszystkim
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 771 Napisanych postów 1226 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 157353
Fajna miska, powodzenia

You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time.

https://www.sfd.pl/[BLOG]_Hidan20_Transformacja_od_120kg_-t1137366-s120.html
Szukasz pomocy/rady ? Pisz priv

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Szacuny 94087 Napisanych postów 363914 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1667537
no to czekamy w takim razie

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

DT - dziennik dragona

Następny temat

WIELKANOCNE NAGRODY

WHEY premium