Ja akurat mogę powiedzieć, że oliwa z oliwek, której używam zazwyczaj podnosi (a nie obniża) smakowitość moich posiłków.
Zmieniony przez - LukaszK w dniu 2013-10-20 18:18:02
Ilość wyświetleń tematu: 385205
"Nie głaskało mnie życie po głowie
Nie pijałem ptasiego mleka
No, i dobrze! No - i na zdrowie!
Tak wyrasta się na człowieka!"
DZIENNIK http://www.sfd.pl/DT__Chudzi_moga_iśc_na_ryby__by_pilkaPN-t1006905.html
"Nie głaskało mnie życie po głowie
Nie pijałem ptasiego mleka
No, i dobrze! No - i na zdrowie!
Tak wyrasta się na człowieka!"
DZIENNIK http://www.sfd.pl/DT__Chudzi_moga_iśc_na_ryby__by_pilkaPN-t1006905.html
Kto pyta, nie błądzi
pilkaPNcasadezeite pita solo w smaku okropna, natomiast polewany nią brązowy ryż mi bardzo smakował zanim przerzuciłem się z oliwy na lniany.
pilkaPNŁukasz jakie źródło tłuszczu ma wg. Ciebie najlepszy stosunek cena/jakość?
"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html
Nasz sklep
Mega promocja
Podobne tematy
Artykuły