Waga : 120
Wzrost : 176
typ budowy : endomorfik
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 35-40%
Aktywność w ciągu dnia : aktualnie bezrobocie i praca na podwórku
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : brak
Odżywianie : normalne w normalnych ilościach, skłonności do słodyczy
Cel : redukcja do stanu ok 15% fatu
Ograniczenia żywieniowe : BRAK
Stan zdrowia : B. DOBRY
Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia, aero (rower, bieganie ciężej lecz wykonalne)
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : aktualnie stosuje ok 2-3 tyg Dymatize whey protein, bcaa pod koniec treningu i po, Animal Cuts ok godziny przed treningiem i tylko w dni treningowe, Trec Clenburexin w rano 2 tab popołudniu 1 tab.
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : TAK
Stosowane wcześniej diety : Ducana 5 miesięcy minus 25 kilo.
Dzień dobry cześć i czołem.Pytacie skąd się wziąłem?
Dziennik zakładam jako moja dodatkowa motywacja wiec postaram się nie rozrabiać w zamian za pochwały i krytykę w dążeniu do celu.
Na imię mi Mateusz.od zawsze zmagam sie z nadmierną ilością Fat lecz to ze zawsze byłem w ciągłym ruchu pracowałem na budowie i inne siłowe prace sprawiały ze dawałem rade mimo kilogramów.Obecnie pracuje w Holandii wiec też mnie nie oszczędzają ale jako dzielny polak nie daje się zagiąć;p Po powrocie na urlop zimowy postanowiłem sobie zrzucić conieco bo wiem ze jak wrócę na lutego do holandii i zaczne pracować dodatkowo dieta i ew siłownia sylwetka powinna sie poprawić.I tak oto od ok 2 grudnia zacząłem ćwiczyć na swojej domowej siłowni. po tygodniu postanowiłem wspomóc sie doświadczeniem ludzi z Potreningu.i to było mądre ponieważ próbowałem sobie układać jakieś posiłki ale totalnie nie wychodziło.
2 lata temu miałem podobną lecz chyba lekko gorszą syt miałem ok 127 kg i wtedy na Topie była dieta białkowa.Bardzo mi sie podobała bo nie było ograniczeń.Tylko białko i białko.Wiedziałem oczywiście o szkodliwości tej diety wiec trzymałem ją ok 5 miesiecy i zrzuciłem z wagi 25 kg.Najlepsze uczucie było gdy zobaczyłem 99.8 kg ;p Wróce do tego.
I to by było na tyle a odnośnie diety...Na IF jestem ok 3 tyg okno żywienia zaczynam o ok 15 i kończe ok 21.Pierwsze pare dni mozna powiedzieć że ciężko lecz nie tak bardzo jak sie spodziewałem gdyż często bywało tak ze pierwszy posiłek był własnie w okolicach 14-15.
obwody:
Klatka piersiowa- 128
pas-130
biodra-117
udo-73
łydka-47
biceps-41 po zgięciu
przedramie-33
Plan na dzisiaj: zaraz zaczynam ćwiczenia ok 14.30 zakończę i o 15 zaczynam okno żywienia.Wieczorem wstawię tabele.PEACE!