Waga : 73
Wzrost : 176
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 14%
Aktywność w ciągu dnia : praca na zlecenia zazwyczaj weekendy, studia dzienne,
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 3x trening siłowy, + ostatnio dorzucone aeroby
Odżywianie : od 3 tygodni na if, raz w tygodniu porządny cheat day:)
Cel : redukcja do 7-8% fatu
Ograniczenia żywieniowe : na tyle co mnie stać:)
Stan zdrowia : B. DOBRY
Preferowane formy aktywności fizycznej : co drugi dzień siłownia + lekkie aeroby
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : WPC i 5g kreatyny po treningu
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : TAK
Stosowane wcześniej diety : no tak jak teraz tylko nie w formie if a normalnie, dzielone na 5-6 posiłków
Witam trenuje już ok 4 lat, i jestem uzależniony od siłowni (jak nie zrobię treningu nosi mnie niemiłosiernie, i czuję się chu***), ale ostatnio na masie poszalałem, i trochę mnie podlało ( w sumie jak nigdy):D. Początkowo stwierdziłem, że If to nie dla mnie bo ja przecież 2-3h bez jedzenia nie wyrobie. Faktycznie było tak przez parę pierwszych dni. Teraz czuję się wyśmienicie. Efekty są zaskakująco dobre, gdyż fat schodzi bardzo dobrze a siłowo nawet do przodu. Cztery lata temu zaczynałem z wagą 88kg z czego sam fat. Niestety moja ówczesna niewiedza spowodowała, że wysuszyłem się na wiór, apogeum to 55kg. Teraz powoli i przemyślanie dodaje mięcha. Na razie moja szczytowa forma to 67kg i 6% fatu. Moim celem jest dorzucić jeszcze 10kg przy tym samym poziomie fatu. Zakładam dziennik, aby móc korygować i uczyć się od bardziej doświadczonych pakerów:)
Trening: co drugi dzień bez określonych dni w tygodniu, porostu 1 dzień siłowania następny bez, z czego cykl składa się z 3 części:
1 część: Nogi, łydki, klata(50% tego co w części 3), bic, brzuch, lekkie aeroby
2 część: Martwy ciąg, plecy, barki, lekko bic, brzuch + lekkie aeroby
3 część: klata, tric, kaptury, brzuch + lekkie aeroby
Dieta: ok 1900kl, B~180g, T~50,60, W~160-180, + raz w tygodniu porządny cheat day (wsuwam wszystko na co mam ochotę i w ilościach na jakie pozwala żołądek, wiem aż grzech:D)
A tu dzisiejsza szama:

IF, pierwsze starcie: http://www.sfd.pl/[BLOG]aklord/Szybka_redukcja,_pierwszy_IF:_-t1001365.html