...
Napisał(a)
Hard work & dedication
...
Napisał(a)
Dzisiaj prawie kupiłem świeżą makrelę, ale zaraz sobie uświadomiłem, że nie wiem jak ja przyrządzić. Tak więc jak to zrobić?
...
Napisał(a)
nie, żadnej wody
dajesz rybę na folię, jak masz same filety, to kawałki masła na wierzch, jak masz całą rybę, to w środę, solisz. pieprzysz, sypiesz ziołami (możesz zamiast tego utrzeć je z masłem), zawijasz w folii, dziabdziasz widelcem i wrzucasz do piekarnika.
a w ogóle to zazdroszczę świeżej makreli gdzieś w supermarkecie można dostać czy z własnych źródeł masz?
dajesz rybę na folię, jak masz same filety, to kawałki masła na wierzch, jak masz całą rybę, to w środę, solisz. pieprzysz, sypiesz ziołami (możesz zamiast tego utrzeć je z masłem), zawijasz w folii, dziabdziasz widelcem i wrzucasz do piekarnika.
a w ogóle to zazdroszczę świeżej makreli gdzieś w supermarkecie można dostać czy z własnych źródeł masz?
...
Napisał(a)
OK, dzięki. A makreli nie kupiłem, bo nie wiedziałem jak mam ją zrobić, a nie wiedziałem też czy szybko odpowiecie i ile ją można trzymać. Rybka była widziana w Delikatesach w Pasażu Grunwaldzkim we Wrocławiu. Piękna, całkiem inna niż ta wędzona - nie zielono-złota, ale niebiesko-srebrna.
...
Napisał(a)
Jakiś sposób na przygotowanie gulaszu wołowego z biedronki? Próbowałem rozbijać tłuczkiem i smażyć ale wychodzi mi to strasznie twarde.. Zbija się do poprzedniej formy przed rozbiciem i jest twarde jak kamień.. Jak powinienem to przyrządzać?
Poprzedni temat
Wysokobiałkowe leczo
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- ...
- 301
Następny temat
Naleśniki z cycem kuraka
Polecane artykuły