SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Porady w dziale Kuchnia Sfd - czyli pojedyncze pytania na temat gotowania.

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 297879

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 677 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 29702
Ja ją kupiłem w zwykłym sklepie spożywczym.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2619 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 36108
Macie jakieś pomysły, żeby kurczak na parze miał jakiś wyrazisty smak? Jak go przyprawiam gyrosem, to podczas gotowania na parze wszystko z niego schodzi.

Hard work & dedication

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17708 Napisanych postów 132171 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460727
Zamarynuj go wcześniej, albo zamknij go w folii aluminiowej.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51570 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
a może przetrzymać przez noc w roztworze soli z ziołami?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17708 Napisanych postów 132171 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460727
tak jest aby przesiąkł tymi specyfikami.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 5121 Wiek 111 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 82037
ja zawsze piersi rozbijam i doprawiam wczesniej to nawet gotujac w wodzie przyprawy zostaja na niej wiec j/w
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2619 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 36108
No właśnie posypałem go całego z dwóch stron gyrosem, ale potem i tak większość z niego zeszła i niewiele już tego gyrosa było czuć po ugotowaniu.

Hard work & dedication

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 142 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 6577
Musisz potrzymać mięso w przyprawach, żeby przeszło nimi. Jak smażyć to dobrym wyjściem jest sos sojowy, który robi według mnie olbrzymią różnicę.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2619 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 36108
Ze smażeniem to ja nie mam problemu. Mięso wychodzi takie jakie tylko chcę. Chodzi o gotowanie na parze. Jak mięso jest całe z wody, to przyprawy spływają.

Hard work & dedication

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 677 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 29702
Ponawiam swoje pytanie: czy można upiec chleb ze zmielonych płatków owsianych?
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Wysokobiałkowe leczo

Następny temat

Naleśniki z cycem kuraka

WHEY premium