Szacuny
195
Napisanych postów
9906
Wiek
32 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
174402
dołożyć bym chciał, ale nie wiem czy znowu coś nie pyknie i jeszcze jedno: czy tyłek w mc powinnien być skierowany raczej do dołu (jak mniej więcej teraz), czy raczej podniesiony? I czy powinienem mocno wychodzić z nóg, czy starać się raczej plecami?
Szacuny
195
Napisanych postów
9906
Wiek
32 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
174402
Dzień 189
Dzień raczej luźny. Bez siłowni.
Dzisiejsze pomiary:
- waga: 56,6 kg (+ 0,5 kg)
- pas: 74 cm (bez zmian)
TRENING
aeroby - orbitrek 25 min
DIETA
Posiłek I: grahamki z masłem orzechowym i gruszka
Posiłek II: schab pieczony z ryżem
Posiłek III: schab pieczony z ryżem
Posiłek IV: schab pieczony z razowcem
Posiłek V: razowiec z masłem orzechowym i serem gouda
1. Podciąganie sztangi wzdłuż tułowia szeroko 2x20 - ok, w ostatniej serii zredukowałem ciężar - czucie wtedy było lepsze
2. Wyciskanie stojąc 5x8 - dziś zrobiłem inaczej niż było w planach - dałem mniejszy ciężar ale na większym zakresie (tak zrobiłem, bo ostatnio po tym ćwiczeniu bardzo odczuwałem plecy przez kilka dni), naprwdę ciężko się robiło
3. Podciąganie sztangi wzdłuż tułowia szeroko 2x20 - j/w
4. Odwrotne rozpiętki 4x10 - ok, choć nie wiem, czy to tak powinno wyglądać
5. Podciąganie sztangi wzdłuż tułowia szeroko 2x20 - j/w
6. Uginanie ramion ze sztangą stojąc 5x10 - całkiem ok
7. Francuskie wyciskanie za głowę 5x8 - ok, dodałem obciążenie, ale przy największym obciążeniu czułem mocno łokcie
8. Odwrotne pompki 3x10 - ok, ale serii nie dałem rady ukończyć...
FILMIK Z TRENINGU
DIETA
Posiłek I: razowiec z udkiem kurczaka
Posiłek II: udko z kurczaka, ryż, oliwa, gruszka
Posiłek III: pierś z kurczaka, ryż i oliwa
Posiłek IV: serem wiejski, wiórki kokosowe
Szacuny
0
Napisanych postów
1389
Wiek
31 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
36311
Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że przy wyciskaniu za nisko opuszczałeś sztangę i w pewnych momentach traciłeś napięcie mięśniowe, i przy pompkach chyba nie robiłeś pełnego ruchu.