WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Artur Białek start Jesień 2022

temat działu:

Przygotowanie do zawodów

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 337825

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 685 Napisanych postów 3562 Wiek 37 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 134933
Wczorajsza waga 102.8 jedynie to można wytłumaczyć że dzień wcześniej ważyłem się o 7 a teraz o 5. Samopoczucie do bani jak coś niby ogarnąłem przez znajomości.. wyszło że mieszkamy na w innym regionie danej placówki.. Zrobiłem plecy+ tył barków ale strasznie ch**owo .. dzisiaj nie zważyłem się, hospicjum powoli do przodu to mnie jedynie cieszy- jak można tak nazwać. Dzisiaj łapy oczywiście zawsze robię 20min cardio. Ale doszedłem do wniosku że teraz trenuje aby nie myśleć ciągle czy po prostu wyjść z domu.. jestem ugadany tak ze swoimi osobami które prowadzę że robimy razem trening tzn ja w ich przerwach między seriami i pewnie dlatego trenuje. Taki ch**owego okresu nigdy nie miałem i myślałem że nidy nie będę miał
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 466 Napisanych postów 829 Wiek 31 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 53683
To i tak że się trzymasz trenujesz i ogarniasz. Bo jak człowiek czyta jaka sytuacja u Ciebie to dochodzi do niego że g**** tam ma nie problemy na głowie. Szacun, oby z mamą było tylko lepiej i trzymaj się tam
1
...
Napisał(a)
rutkow Doradca
Ekspert
Szacuny 8741 Napisanych postów 50817 Wiek 46 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 390691
Wszyscy trzymamy kciuki
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2254 Napisanych postów 9143 Wiek 38 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 474428
Z drugiej strony trening to mimo ze glowa gdzie indziej to forma odskoczni i wyrzucenia z siebie tego wszystkiego przynajmniej dla mnie tak bylo w różnych złych okresach...
...
Napisał(a)
rutkow Doradca
Ekspert
Szacuny 8741 Napisanych postów 50817 Wiek 46 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 390691
U mnie jednak jak glowa zajeta innymi myslami to trening do dupy
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 685 Napisanych postów 3562 Wiek 37 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 134933
Babs1994
To i tak że się trzymasz trenujesz i ogarniasz. Bo jak człowiek czyta jaka sytuacja u Ciebie to dochodzi do niego że g**** tam ma nie problemy na głowie. Szacun, oby z mamą było tylko lepiej i trzymaj się tam

treningi są do dupy jeśli mam być szczery, michę jak na siebie to nie trzymam bo albo nie dojem lub kombinuje sobie np tosty co zjem więcej węgli w jakimś posiłku niż sobie na początku ustaliłem. Co do mamy to wątpię aby była poprawa bądźmy realistami
...
Napisał(a)
Ekspert
Marian 87.
Z drugiej strony trening to mimo ze glowa gdzie indziej to forma odskoczni i wyrzucenia z siebie tego wszystkiego przynajmniej dla mnie tak bylo w różnych złych okresach...

to jest tak że np pół treningu idzie zaj**iście ale jest ten moment i dupa.. może jakbym ćwiczył na aqua tam gdzie naprawdę super mi się ćwiczy.. tutaj Burdzy wygiął mi wszystkie gryfy xD
...
Napisał(a)
Ekspert
wczoraj trochę odpocząłem pierwszy dzień 0 telefonów.. wieczorem tylko treningi,waga z wczoraj 102,5 no i dzisiaj 102
...
Napisał(a)
Ekspert
Wczoraj robiłem nogi i poszło słabo, na dodatek miałem problemy żołądkowe. Dzisiaj już jest dobrze, ale poszedłem spać o 4 więc dzisiaj nie trenowałem bo musiałem jechać do rodziców. Jutro pewnie będę trenował
1
...
Napisał(a)
Ekspert
PULL
Podciąganie nachwytem
max x 4 serie
Ściąganie z góry neutrał
10-12 x 4 serie
Wiosłowanie leżąc z hantlami
5-9 x 4 serie z 55kg
Ściąganie drążka z wyciągu dolnego do brzucha
10-12 x 4 serie
Wiosłowanie nachwytem sztangą
10-15 x 4 serie
Unoszenie hantli na bok w oparciu klatą o ławkę
12-15 x 4 serie
Face pull z drążkiem
12 x 4 serie
Unoszenie hantli w opadzie tułowia
15x 4 serie

Waga 101.7
Cardio 20min

Odczucia:
Możecie nie wierzyć ale np. dzisiaj nie dałbym sobie ręki uciąć ale posiłków zjadłem czy 4 5.. Dzisiaj trening poszedł spoko ale nie wiem czemu siła mi mega poszła w dół, sądzę że to psycha bo przed treningiem karmiłem mamę.. dobra koniec już o niej w moim dzienniku. Trenując miałem jedną rozkminę czemu mi się nie chcę ćwiczyć..pamiętam jak Burdzy mnie prowadził i jeszcze przed nim gdy sam się „prowadziałem” to serio treningi były do zajazdu, nie było ciężaru do którego bym nie spróbował jakieś 7lat temu na racku brałem 301kg, teraz pewnie spaliłbym się psychicznie. Taki momentem była kontuzja lędźwiowego i po tym cały czas w jakimś stopniu ona wraca, wcześniej to nic mnie nie bolało , no może back pumpsy ale odpoczywało się i jechało. Po tych latach chyba w głowie mam inne priorytety, ale wracając wtedy byłem najbardziej zmotywowany pracowałem w fabryce na 4 zmiany (robiłem redukcje na VLCD) trening siłowy 5x i po nim cardio chyba 1h aż pamiętam że raz zasłabłem i Srebrnik na siadach mnie złapał, ale to było fajne bo kto zasłabł na siadach xD? Jutro robię klatę i barki

Suplementacja :
Rano i na noc
All Nutrition omega 3 x3 tabs
All Nutrition NAC x2
All Nutrition MSM x2
Maślan Sodu
Rano- All Nutrition Bosswelia Serrata
Na noc- ArthoStack Hi TEC
All Nutrition Betaine
All Wit C 1g
Kompleks z Hi TEC x 2
All Nutrition ADEK
All Nutrition wit D
All Nutrition ZMA
ALL Glutamine 15g

Do posiłków z węglami, zależy po którym posiłku jest trening
Chrom lub ALA lub berberyna

Przed treningiem
Hero pump+ 1 tabs guarany

Na treningu
All EAA
All Mono
DEXO
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Marcin Karkula - przygotowania do Mistrzostw Świata w Wyciskaniu Leżąc 2017

Następny temat

Odwodnienie i ladowanie przed sesja

electro
Polecane artykuły