[...] plie 3x12 (6/7/8) 4a. wznosy ramion ze sztangielkami bokiem 3x12 (2x3kg) 4b. wznosy łydek stojąc na jednej nodze 3x12 Talerz I mus jabłkowy, białko, 1/4 awokado II kurak - filet 150g, marchewka, seler, oliwa III kurak - filet 150g, pomidor, 1/2 awokado Trening IV białko, jablko V sok warzywny, 2 jajka, len [...]
[...] hantlami w opadzie 4x15 4. Przyciaganie uchwytu V na brzucha 3x 15 Tak to dostosowuje cwiczenia pod wolne stanowiska,czesto bardzo mi sie ktos wpier.... ach. Micha: 200g filet, camembert 30g olej kokos, 200g filet, 30g wpc trening zelki,jogurt 0%,wafle ryzowe,banan ( 40g cukry,40g zlozone,20g fruktozy) 60g wpc teraz bedzie prawdopodobnie [...]
Rozpiszę Wam przykładowy rozkład posiłków: pierwsze śniadanie serek wiejski, w szkole 200g fileta z pieca, na obiad filet smażony z surówką/sałatką złożoną z samych warzyw. Po siłowni białko (ActivLab muscle up protein) ok 50-60g, LUB filet z pieca 200g, lub tuńczyk 130g, następnie 200-250g twarogu półtłustego. Czasem dorzucam jeszcze jeden [...]
[...] są już większe uchybienia i braki, muszę nad tym mocno popracować. 26.11.2009 Dzień 14 Nietreningowy 1. Nieszczęsny placek zmiksowany z mlekiem i kakao, orzechy 2. Ryż, filet kurczaka, jabłko, marchewka, oliwa 3. Ryż, filet kurczaka, pomidor, marchewka 4. Twaróg, oliwa Takie mam spostrzeżenie, że po treningu nie mam zakwasów, to normalne? [...]
[...] że w piątek będzie już dobrze. JADŁO: 1. Mleko, owsiane 100g, rodzynki, 2 jaja na twardo, WPC 15g, pół banana 2. Pół banana, woda z cytryną i miodem, 3. Ryż brązowy 100g, filet indyka 155g, papryka 4. WPC 25g 5. Ryż basmati 100g, filet indyka 160g 6. Indyk, warzywa, orzechy 7. Twaróg 150g, oliwa Posiłek 2 miał mnie postawić z powrotem na nogi. [...]
07:00 Pierwsze śniadanie Płatki owsiane Mleko Mleka daj tylko żeby przełknąć płatki, brak porządnego białka, najlepsze rano są jaja i oczywiście minimum 2 żółtka 10:00 Drugie śniadanie Chleb razowy Filet z kurczaka Warzywa orzechy, pestki dyni, słonecznik 13:00 Pierwszy obiad Ryż brązowy Filet z kurczaka lub ryby ( pieczony ) 13.30 15:30 [...]