2016-04-22 piątek - DNT |
IF v1 / dzień - 173 |
PARAMETRY PODSTAWOWE
Waga [kg] | 95,9 |
BF [%] | 20,2 |
Zapotrzebowanie [kcal] | 2 330 |
Dieta [kcal] | 2 167 |
Bilans [kcal] | -163 |
DIETA / SUPLE
CZAS POSTU - 17,5h
CZAS UCZTY - 6,5h
MAKRO
Kcal | Białko | Węgle | Tłuszcz | Błonnik | Cukry |
2 167 | 192,8 | 161,7 | 78,8 | 19,5 | 35,6 |
MAKRO W PRZELICZENIU g/kgmc
Białko | Węgle | Tłuszcz |
2,0 | 1,7 | 0,8 |
MAKRO W PODZIALE NA ŹRÓDŁA
Źródło | Kcal | Białko | Węgle | Tłuszcz | Błonnik | Cukry |
Zwierzęce | 595 | 57,0 | 4,7 | 37,3 | 0,0 | 0,0 |
Roślinne | 472 | 10,8 | 85,8 | 7,2 | 11,8 | 0,0 |
Mieszane | 1 100 | 125,0 | 71,2 | 34,3 | 7,7 | 35,6 |
DIETA SZCZEGÓŁOWO
Godz | Info | Ilość | Kcal | Białko | Węgle | Tłuszcz | Błonnik | Cukry |
14:30 | p1 | 537 | 67,4 | 49,2 | 8,8 | 7,9 | 0,3 | |
Jaja - białko (32) | 64 | 31 | 7,0 | 0,4 | 0,1 | 0,0 | 0,0 | |
Ziemniaki | 250 | 192 | 4,8 | 45,8 | 0,2 | 3,8 | ||
pieczeń | 314 | 55,6 | 3,0 | 8,5 | 4,1 | 0,3 | ||
18:30 | p2 | 844 | 56,0 | 44,3 | 44,2 | 8,0 | 0,0 | |
wędlina | 80 | 87 | 15,3 | 1,5 | 2,2 | |||
ser pleśniowy | 30 | 112 | 5,2 | 0,3 | 10,0 | 0,0 | 0,0 | |
Jaja (47) | 235 | 365 | 29,5 | 2,5 | 25,0 | 0,0 | 0,0 | |
Chleb | 100 | 280 | 6,0 | 40,0 | 7,0 | 8,0 | 0,0 | |
21:00 | p3 | 786 | 69,4 | 68,2 | 25,8 | 3,6 | 35,3 | |
sernik v2 | 40 | 786 | 69,4 | 68,2 | 25,8 | 3,6 | 35,3 |
ciężki dzień - nie miałem sił na trening
KREW POT I ŁZY TYLKO NA TO NAS STAĆ