Szacuny
6
Napisanych postów
136
Wiek
33 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1748
są różne szkoły, ale mi się wydaje najlepsza taka, że zaczynasz kolejną serię kiedy czujesz się na siłach, bo w końcu przerwa jest po to żebyś złapał oddech i mięśnie trochę odpoczeły.. i inne ćwiczenie możesz robić o ile wykorzystuje inny mięsień.. bo jak wyżej chcesz mieć tą przerwę dla mięśnia wykorzystywanego
Szacuny
11
Napisanych postów
1450
Wiek
36 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
21491
Xedos - lepiej daj sobie spokoj z tymi burgerami, jak kolega wyzej napisal, tam pewnie pies z buda zmielony i pol podworka...
Mati - chyba dzialy pomyliles.
Wojtekk - widzisz wlasnie to mialem na mysli, nie wiadomo o co koledze chodzi, ale spoko.
Kiling - Mysle, ze najlepiej sprawdzi sie tefal z tych osiagalnych firm.
Zmieniony przez - kubsztix w dniu 2012-08-18 19:17:29
Szacuny
0
Napisanych postów
195
Wiek
33 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
15149
Ile % masy traci mięso po obróbce? po pieczeniu np.?. Wiem że powinno się ważyć mięso przed obróbką, ale po upieczeniu co...mam znowu je ważyć i liczyć ile mi wody wyparowało? Mało praktyczne. Więc ile gram mięsa surowego odpowiada temu po obróbce?