Szacuny
11148
Napisanych postów
51569
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Co można zrobić fajnego z mięsa mielonego(wołowina), bo mama kupiła, a wiem co już bd robił - mielone(smażone), a chcę zjeść coś gotowanego(czyt. lepszego)?
Pulpety w sosie pomidorowym?
spaghetti w sosie pomidorowym?
Które z tych 2 potraw bd dobra?
Zmieniony przez - MCtoshkin w dniu 2012-03-13 16:02:32
Szacuny
21
Napisanych postów
1755
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
22200
S.m.p.a czy moje pytanie odnosnie oliwy z oliwek ze str 29 jest bez sensu ze nikt nie chce na nie odpowiedziec? Jesli tak to sprecyzuje: mam do wyboru dwie oliwy z oliwek jedna jest do salatek (extra virgin), druga do smazenia(rafinowana z extra virgin) . Tej pierwszej pic niestety nie potrafiewiec wiec odpada, druga zas wchodzi calkiem niezle. Czy moge celowac w te do smazenia?
Szacuny
23
Napisanych postów
5416
Wiek
32 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
52179
Przed spaniem będę szamał jeszcze jakiś twaróg + warzywa, i wliczając go wychodzi mi dziś ... 107 B, 39 T, 185 WW. Jakieś tam +/- wahania mogą być, ale pytanie, czy do tego twarogu i warzyw, mogę osobno w kubku zrobić sobie do picia 30g białka waniliowego i wypić jak zjem ser? Wypadałoby podbić trochę B.
Szacuny
0
Napisanych postów
28
Wiek
31 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1246
Wiadomo, jedzenie twarogu codziennie (nawet przy sposobach przyrządzania z forum) staje się po jakimś czasie monotonne. Jak to jest z wrzuceniem jakiegoś innego sera (typu feta, mozarella) od czasu do czasu? Ilością białka nie różnią się aż tak bardzo, a te 100kcal więcej można chyba przeboleć od czasu do czasu